Abi bence aldığın ürünü sat kafan rahat etsin :D
Printable View
Abi bence aldığın ürünü sat kafan rahat etsin :D
daha almadım kardeşim :D
İşin ucunda zevk vericek belkide aile içinde değişik konuşmalara sebep olacak bi ürün var
düşünmek lazım...
Blow off takarsan kesinlikle gaz pedalına swich i taktır tanıdığımın bi cliosunda vardı gayet güzel cufluyodu 3000 den sonra :)
Melih bencede cok sıkılırsın hep dip gaz falan gezersın sınra cufflasın dıye :):) denıldıgı gıbı benımde fıkrım aracın baska eksıklerını gıder.bıde dızeldekı ses bır garp cuf yapıyor bırakıyor :D:D tercih senin genede...
Ben 1.3 corsaya takmistim 1600dd den sonra cufflama baslio en gusel 2500-2700dd de cuffluyor ama 2 3 ay sonra skldim :D ama keyifli olmuyor degil switchli olanlari skldgnda kapatma imkani sunuyor.
O zaman tanıdık bır tornacı ve elektrkcı bul kendıne :):) fıyat dusebılır o sekılde cunku baskası yaptırınca tornacı flans falan bırsuru ıs gırıyo ısın ıcıne elektrıkcılerde abartıyor yok surdan suraya kablo cekılıcekde ordan bu gelecekde bılmıyorum tam olarak ne yapıyorlar ama bunları bulman gerek ..
Flanşa 30-40 liradan fazla verme bov ile flanş arasında mesafe olmasın bazı akıllılar montaı rahat olsun diye çamura giriyor :)
3-5 ay önce bikaç turbocudan fiyat almıştım dizellerin montajı daha bi zahmet li oldugu için epey para istiyorlar 350-500 lira arasında değişiyor
aynen arkadasın dedıgı gıbı 350-500 bız taktıralı 2 sene olmustur sanırım 400 cıvarına mal olmustu ...tornacı elektrcı tanıdık olursa ınıyor fıyat :D
abi ne kadar tanıdık olursa olsun 300 tl montaja verilmez yahu :S
arkadasımın 1.3 multijet paliosunda war bak buda sesi :)
http://www.facebook.com/video/video....6307487&ref=mf
http://www.facebook.com/video/video....v=399439512487
bu videoda telefonda cekıdl ı cuf sesı 1 garıp cıkıor :D
Konuyu hortlatiyim montajı nerde yaptırabiliriz :)
Bende var satılık istersen
Connecting site...
fiyattta az bişeler yaparım. düşünürsen
taktırma konusundada yenibosna'da TeamART var ismail usta yardımcı olur. 150-200 tl arası bişeler alır sanırım.