migros arkası bp den almada nerden alırsan al.
valla c3 varken uzun zaman avcılara gidiş yönünde marmara honda nın ordaki total den aldım.Bi zararını görmedim ne uzadı ne kısaldı yani.Ama migros arkası bp;benzinde de mazotta da üzdü beni tüm arabalarımda.
Şimdi opette karar kıldım bi süre sadece opet deniycem.Bizimkentin orda halısahanın altındakinden aldım bikaçkere.Ama babamın bizi sırf temiz diye yolladığı biyer vardı ankaradan gelen akrabanın puntosuyla.Hadımköyde kıraç yolundaki opet.Sahibi arkadaşıymış , temizliğine herzaman güvenebilirsin bundan sonrada oraya git demişti.Bu biterbitmez ordan devam edicem.
marmara hondanın ordaki total yol üstü kalıyor sabahları abim işe giderken.Bari sürekli ordan almaya başlayalım şimdilik.Hadımköy yolu ters kalır
Teşekkürler
Arkadaşlarlar araba ile alakalı son bir durum var.
Aracı aldığımdan beri hiç radyatör fanımın çalıştığını görmedim.Şu sıcak havada bile yol yapıp istop etmeden açıyorum kaputu bakıyorum fan dönmüyor.
Abim servise götürmüştü bir ara adam olduğu yerde gaza basıp zorlamış bayağı o zaman çalışmış fan.Ve 1 dk sonra durmuş.Bu sıcak havalarda bile bunu yapması normalmi?
Lanet olası hyundaida zaten hararet göstergesini kaldırmış göremiyorum
Ne önerirsiniz?
servis bakımlarında dikkat etmen gereken tek şeyy devir daim suyu yada termostat yada su devresi bi çok adı varo sensörün çalışıp çalışmadıgını sorman yeterlidir. ztn fanın sıklıkla açılıoyor olması aslında kötü bişeydir.sen göremedigin için süphen var ama dedigim gibi sensörü kontol eddirmen içini rahatlatır..araç sürekli fan açarsa araç fazla ısınıyor sogutma suyu çabuk ısınıyor demektir. oda arabanın otomatikman hor kullanılması yıpratılması manasına gelebiyor. sensörü kkontrol eddir çalışıyorsa problem yoktur..
![]()
Serviste bilgisayara bağladılar aracı
Fan motor sıcaklığı 96 dereceye geldiğinde devreye giriyor.Ve 90 civarına düşünce kapatıyor kendini.
Bu yüzden çalıştığını görmeye rast gelmiyorum.Bir sorun yok dediler
bence iki aracada bın anı yolda aynı şartlarda (ağırlık vb.) 0-100 denemelerını yap yada 0-140 da olabılır bnm scenıctede bırsey vardı az da olsa ıyıgıdıodu diğerlerıne görehatta dayımda var bı scenıc 60000 de bnm kı 15000 deyken defalarca deneme yaptık bnmkı gecıodu dragtada rollıngtede
Büyükçekmeceden Beylikdüzüne doğru çıkarken yol çatallanır sağda ağır vasıtaların gittiği yoldan git orda bir Opet var. Orası Opet'in sahipleri Öztürkler'in kendi istasyonudur. Haftaiçi gece geç saatte yada sabaha karşı euro dizel yakıt al ve dene. Yakıtı kesinlikle temizdir ve Opet'in kendi istasyonu olması nedeniyle tank temmizliği, yakıtın belirli bir süre dinlendirilerek satılması gibi herşey talimatlara uyularak yapılır.
[/QUOTE]
Bir sorum olcak. Aktarma organlarındaki güç kaybını önlemek için ne yapılabilir ? Benim aracım da 2007 model accent era dizel. 90.000'e merdiven dayadı.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)