307 1.6 hdi duman problemi var araçta chip falan olmamasına rağmen hafif siyah duman atıyor tam gazlarda mazot pompasından şüphelenmiştim planet2000'e bağlı şekilde yol testi vs yaptımızda bile bütün değerler normal çıktı(pompa için)
Acaba nasıl keseriz bu dumanı çözümü olan?(araç 94 binde)
sıfır ve çok düşük kmli dizeller hariç tam gazda duman atmayan dizel görmedim hiç.sanırım mazot kalitemiz fazla geliyor
würth commonraild mazot katkısı var.dolu depoya 1 kutu boşaltıp depo bitinceye kadar biraz yüksek devirli kullanırsanız faydası olabilir.yinede olmazsada madem sorun yok çokta üstüne düşmeyin bence![]()
dizel dumansız olurmu ya bakın sehır hatları vapurlarına600 bg lil dızel motorlaR
nasılda duman atıo
![]()
rölantide duman atıyorsa bir sıkıntı vardır. gaza yüklenince duman atması normal bence.
SEAT SPORT
Mehmet abi bende 2005 Accent var, araç 76binde hiç duman atmıyor desem yeridir yani o dereceimzana duman çıkarmıyorsa çalışmıyordur yazmışsın ben acayip kıllandım şimdi duman atmıyo bu arabada bi sorun mu var ?
bu güne kadar duman atmıyo diye ayrı seviyodum arabayı hani
![]()
sağlıklı standart bi motor niye duman atsınki..
benim imza biraz yarış otomobilleri için
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
dumansız dizel mi olurmuş yaatacak bol bol.arkadakini boğacaksın.mehmet abinin beni boğup,çok fena ateş ederim dediği gibi
![]()
bu arada eksozdan çıkan dumanın kaportaya yapışmasını önledim demiş bymustang nickli arkadaşımız. cidden merak ettim.paylaşsa bizimle çok iyi olur.
Benim aracta multijet 96 binde.Aracın cekişten düştünü hissedebiliyorum.Gaza birden yüklendiğimde ve vites küçülttüğümde siyah duman atıyor
Bi problem midir acaba yoksa normalmidir.Arac 2005 punto.Stock hiçbirsey yok
iliginize tesekkur ederim mehmet bey ama pd nedir egr nedir biraz daha detayli aciklarsaniz sevirinirim.check up icin ugrayabilirim yeriniz bostanci sanayidemi?
Bende başka konu açmayım, nasılolsa Mehmet üye bu başlığa, Yeni 1.6 Passat TDI'lar PD mi CR mı? Bir de remap imkanı var mı bunlara?
Dumanın rengi açıldıysa bu iyiye işaret .Dizel araçlarda öncelikle enjektörlerden kaynaklanır sonrada turbodan ..seninki sanırım enjektörlerden enjektörcüye götür (tabi iyi birisine ve dürüst birisine) muhtemelen temizledikten sonra sana enjektör temizleyicide verecektir ilk depodan sonra gaza yüklendikten sonra beyaz duman görebilirsin daha sonraları oda geçecektir...Maliyeti 250 -300 tl dir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)