User Tag List

Sayfa 4/5 İlkİlk ... 2345 SonSon
84 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Hangi Dizel ???

ozZzy
    Misafir
    Ya işin güzel tarafı yakıtta da ekonomi sağlaması. motor ömrünü gerçekten azaltıyor ama okadar da çabuk değil canım. enazından chipden iyidir. garanti dizellerde çok önemli renault da garantisini doldurmak üzere olan araca 140€ verip garanti süresini arttırabiliyorsun. pompada bi sorun olursa garanti ile çözebilirsin bölece.

grkm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Wimmer ın özellikle bir kaç seat uygulamasının örneklerini ve dyno sheetlerini gördüm , sitede ne yazıyorsa araçtan o değer alınıyor. Sayın Bülent Bey bence müşterisine en yardımcı olan dükkan sahiplerinin başında geliyor. Siyah duman atmamanın garantisini modül verebiliyor mu ?

ozZzy
    Misafir
    performans alınacak hiçbir araba veremez bence garantisini. her türlü ömrü kısalacak çünkü..

JenGoO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet ömrü kısalacak bende bunla hemfikirim.fakat anlamadığım şey işte bu..yapalım edelim derken ömrü kısalacak şu zararı verecek şöle olucak bole olucak dioruz ya orjinal bineceksin yada ömrünü kısaltacaksın...yureğir gözü kapalı turbo takıyor arabasına arabanın ömrünü düşünüormu yok çıkıcak problemleri bildiği halde guzelim type r a turbo takıyor ama işte bu sanattır...
    US Performance

ozZzy
    Misafir
    böle sanat mı olur len sanatı usta yapıyor sen ömrünü yiyorsun ama dediğin gibi ya orjinal kalacak ya da 50.000km de araba j9 minibüs gibi çalışacak

grkm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ozZzy Nickli Üyeden Alıntı
    performans alınacak hiçbir araba veremez bence garantisini. her türlü ömrü kısalacak çünkü..
    ömür kısalması kaç kişinin umrunda ? sahibi olduğunuz aracı kaç bin km kullanacaksınız ? Ben bir aracı max 100bin kmde satarım şahsen. Eh o modül yada chip bu ömrü 250binden 100bine düşürmüyor ki
    olsa olsa 200binde normal olmayan arızalar artmaya ba$lar

ozZzy
    Misafir
    Bu arabayı alana kadar hiçbi arabamla 40.000km yi geçmek kısmet olmadı. nedeni kaza ya da aracın fazla yakması. bu sefer 100.000km devirecem! e sürekli modül takılıyken arabaya abanırsak bence 100.000km olmadan arıza çıkarır. bu arada ben o modülü taktırırsam kesin abanırım...

ozZzy
    Misafir
    He bu arada allah kısmet ederse 100.000km devirecem tabiiki

mustafa aşık
    Misafir
    arkadaşlar bende 307 1,4 hdi var ve otobanda 190,ı sürekli görüyorum. ve en az10 kişi şahit olduk izmir-aydın otobanında honda 1.6 is 120 hp ile 220 kmh ile giderken 307 1.6 hdi; yanımızdan geçişine. acaba sizinkilerde mi bi sorun var yoksa yanımızdan geçen 307 demi?yorumlarınızı bekliyem.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yufuk Bilir En son Benzinli bi Golf Fsi Topspeed giderken Diesel Doblo 1.9 TD ile yanından geçmiştik. Chip falan var ve dolu ise gece bilir yada hondanın kadranı biraz hatalı gibi sanki.

pug35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Exclamation

Alıntı carpediem Nickli Üyeden Alıntı
    Yufuk Bilir En son Benzinli bi Golf Fsi Topspeed giderken Diesel Doblo 1.9 TD ile yanından geçmiştik. Chip falan var ve dolu ise gece bilir yada hondanın kadranı biraz hatalı gibi sanki.
    kesnlıkle katılıorm.

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    98 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    bencede hondanın kadranda bişiler vardır..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1,7 dti rulzzz

T-MIVEC
    Misafir
    çoğu araçta kadran hatası wardır...

CanAwaR
    Misafir
    AH be kardeşlerim ekonomi diyoruz yinede rahatsızız
    2. ekonomi arabası alalım diyoruz sonra hangisi daha ii kaçar yoluna bakıyoruz
    o zmn bazı arkların dedigi gibi ıbıza cupra 1.9 tdi alcaz 160hp ligi war 0-100@7.6 daha ne olsun...tüketim werilerini tam bilmiyorum ama 1.3 weya 1.4 ten dizelden fazla yakcagıda kesindir ne kdr ekonomi onu bilemem ama sorunun cwp ı ıbıza galiba

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dieselde gaz pedalını kendi kontrolunde tutar isen yakmaz tabiki de
    yakmasın diye de basmamak anlamına da gelmez basınca gidicek basmayınca da az yakıcak diesel işte

eftal-a
    Misafir
    Ben Cit C3 1.4 8v HDI modelini kullaniorum. 70hp olmasina karşı kalkışta 90hp lik benzinli arabaları çok rahat zorluorum. Hatta e-5 te c2 vtr bile yiebiliorum Yakıt çok düşün. 100 krş fln yakıo. Şuana kadar birçok dizel araçla denedik (corsa 1.3 - 1.7 , megane II, 307 1.6hdi , 206 hdi) hepsinide rahat geçebilior. Seat la denemedim denememde Bence ii bi dizel istiosanız paraya kıyıp seat alınır.

Erkin
    Misafir
    Eftal c2 vtr kullanmayı bilmiyormuş inan, yani bende Özgürle bir macera yaş**ıştım baya bi geçtim ancak ankarada birde Can ile denedik baya bi taktı bana, c2 vtr lerde pilotaj çok çok çok önemli sensodrive arabayı kaldırmak için arabayı iyi tanımak tecrübe edinmek gerekiyor, inan c2 vtr iyi bir pilotaj ile sana bi 10 boy atabilir

ahmetbaha-drs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    valla bnce 2006model VW Polo 1.4tdi confortline+pack alın..keyfını cıkarın..bızde benzınlı 1.4cnf.+full pack war bukdr konforlu bı arac gormedım..bı cok sedan we compact arabaya gore konforlu we luks..
    V40 Cross Country T4
    Megane GT-Line
    Range Sport SDV6
    A8 4.2 TDI Quattro
    VW Passat Variant TSI

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)