DMAX'a chip düşünüyoruz ama atılamadığını söyledi bir kaç firma. Öyle bir durum var mı? Box tavsiye edildi ama ben box istemediğim için yazılım peşindeyim.
Yapılabilitesi nedirYahut kim yapabilir? Konu üzerinden veya PM'den ulaşabilirsiniz.
DMAX'a chip düşünüyoruz ama atılamadığını söyledi bir kaç firma. Öyle bir durum var mı? Box tavsiye edildi ama ben box istemediğim için yazılım peşindeyim.
Yapılabilitesi nedirYahut kim yapabilir? Konu üzerinden veya PM'den ulaşabilirsiniz.
akıl vermek gibi olmasın ama bu yazılım işi biraz şans gibi yazılım bazı araçlara iyi oluyor bazılarına hiç tutmuyor bi yazılım yaptırıyosun ordan arıza ışıgı burdan arıza ışıgı yaptırdıgına pişman oluyosun benim fikrim motorun elektronik aksamı ile oynama ben yaptım sen yapma emin ol keşke hic bulaşmasaydım dersin tercih senin derdimi anladın sanırım ama merak işte
yazılımın şansla hiç bir alakası yoktur.
güvenilir kişi ve firmalara yaptırmanızı tavsiye ederim.
03 FIAT PALIO SPORTING 1.6 16V | 98 HONDA CIVIC VTEC VTI HB
14 SEAT LEON FR 1.4 TSI | 15 VW CC 1.4 TSI DSG
17 VW PASSAT B8 1.4 TSI| 18 SEAT LEON FR 1.4ECOTSI DSG
13 VW POLO GTI 1.4 TSI DSG
Arkadaşın konusunu kirletmek istemem ama ufak bir soruda ben sormak istiyorum chip konusunda.. Bunun için yeni konu açmak istemedim..
Chip Tuning'te arabanın beynindeki yazılımı değiştiriyoruz.. Peki bu yazılım aracımın diğer yerlerine herhangi bir etki yapıyor mu ? Yani mesela arabamın yol bilgisayarı olsun , navigasyon olsun türkçe fonksiyon. Bunlar falan silinir mi ?
Bunu sormamın nedeni burda gördüğüm bir konuda sanki öyle bir şey anladımda ondan soruyorum ? Saçma olabilir ama kafama takıldı![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)