Aracım 69km deotomatik sanzıman gidisi biraz yavas geldi insigniadan inince yazılım düsünüyorum doğal olarak 70km de arabaya yazılım yapmak doğrumudur ikinci sorum ise easytronic sanzımana yazılım olurmu sorun yasanırmı ?
Aracım 69km deotomatik sanzıman gidisi biraz yavas geldi insigniadan inince yazılım düsünüyorum doğal olarak 70km de arabaya yazılım yapmak doğrumudur ikinci sorum ise easytronic sanzımana yazılım olurmu sorun yasanırmı ?
sorunun tam muhattabı ankaradan erh nikli erhan.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Tşk ederim kardesim...
@mertk:
Easytronic astranın normal astradan aslında cok bi farkı yok. Yazılım oalrakta daha onceden fazlasıyla easytronic astraya uygulama yaptık ve oldukca yeterli bir guc sunuyor. Hatta yaptıgımız denemelerde yazılım sonrasında 110 hp lik std focus 1.6 tdci arka tamponunda kalıyordu easytronic astranın.. Hiç korkun olmasın rahatlıkla yaptırabilirsin km cok onemli değil![]()
era köpek gibi gidiodu valla .. yazılım fena yaramıştı
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
astrada sport mode (1.3 cdti içinkonusuyorum) sadece sanzıman beynine mudahale eder. extra motor gucu uretmesi gibi birsey sozkonusu değil. eski sanzımanlardaki S tuşu gibi..
evet pratikte cok fark ediyor ama motor gucunde bi deişim yok.. 1.9 cdti ve 2.0t lerde motor gucudne değişiklik oluyor. hatta 1.9 cdti larda gunluk kullanımda aracın gucunu 150 hp den yaklasık 120 hp ye, ama sport tusuna basıldıgında ise 210 hp gibi bir guce cıkarıyoruz.. harika bi ozellik ama marelli beyne sahip 1.3 lerde bu opsiyon yok malesef..
seneye bir Era almak farz oldu![]()
era yerine bravo tavsiye ederim.. 1.6 dizeli cok guzel..
210 hp ye akdar guc alabilyoruz astra 1.9 cdti dan evet![]()
sıfırı 37 den baslıyor diye biliyorum.. yakıtı oldukca dusuk gidişi oldukca iyi.. hyundaiden de daha iyi bi araba.. 2. elleri de gayet uygun fiyatlı bulunaibliyor..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)