arkadaşım 18 yaşındasın, bişeyler yapmak modifiye etmek istiyosun, gelgörki altındaki ticari bir araç bu araçların motoru yük taşısın diye yapılmış oranlarıda ona göre suspansiyon sistemleri viraj yapsın diye değil yüke vurulsun diye...
bence arabanın aksesuarına yönel, trafik canavarı olma altındaki araba tahminimce bir ekmek teknesi kimse binek araç olarak transit almaz neticede, ekmek teknenizin modifiye edicem diye ciğerini alma onunla bununla yarıştırma...
1993 ten 2004 yılına kadar transit kullandım (0 km alınmıştı t-15 turbosuz) adam gibi şöförlüğü araç park etmeyi vs. onunla öğrendim diyebilirim hiç bir zaman ticari amaç için kullanılmadı ailenin çocuklarıyla beraber büyüyen bir bireydi diyebilirim, sonuca gelirsem transit iyidir hoştur ama spor bir araç değildir arkasını boşaltıp gt40 motoru koycağınıda sanmıyorum yolladığın videonun altında bir yorum var benim ilk dikkatimi çeken şeydi, tekrar bakarsan ne demek istediğimi anlayacaksın hevesini kırmak vs değil hiçbirimzin amacı, sadece mantıklı bir şekilde yol göstermek kendine yavaş yavaş bütçe ayırmaya başlarsan ve birikim yaparsan gerçekten üzerinde oynayabileceğin bir araç alabilirsin saygılarımla
hepinizin cevapları gerçekten hem çok doğru çok mantıklı hemde çok samimi hepinize teşekkür ederim Allah razı olsun
Yok benim dediğim hani hacim büyüyerek swaplama..Hani forumda bir ara konusu çıkmıştı.Hacim olarak(yada güç olaraktı yanlış hatırlamıyorsam) %25'inden güçlü motor koyamıyordunuz..Koymanız için epey uğraşılıyordu.Motor kodu değişiyordu ve EMG oluyordu(baş harfleri:emniyet genel müdürlüğü) Miniks abilerim açıklamışlardı.Çünkü connect 1.8 en güçlüsü 115 hp.3.2 litre 200 hp motor hem hacim olarak hemde güç olarak büyük.Onun için özel işlemler ve paralar gerekiordu
burada; http://www.techturkey.com/forum/genel_teknik/65129-swap_yapilmadaki_yasal_produru_bilen_.html
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)