Chıp+egr iptali+kutu içi+egzoza bir işlem(tam ne olduğunu anlamadım yabncı forumdu) ile 177 olanı var :)
O Forumdan gözlediğim kadarıyla sahibi 1,5 yıldır sorunsuz kullanıyor
Printable View
öncelikle alt devirler ölü diyosun o küçücuk turboyla oluyse işin çok zor .sen buyuk turbo takacaksın fazla güç almak için daha da ölucek 0-400 yalan olucak yani(düşük devir bandını nosla geçerim dıyosan o ayrı) . tam senın turbo patlama yapıcak vites oranların tam randıman vermıcek çünkü vites biticek. herşeyi geçtim araç vag grubu değil psa grubu . uzerındeki kapak pıston krank bunlar dayanacakmı ? bunları araştırmak lazım hadi 200 olmadı yakın bi değer oldu araç ağır ve yol tutuş sıfır kalacak aero yok, yere aktaramassın güçü araç 250 olur sen gücü yere doğru aktaramassan ne işi yarar ?
alt devirler değil üstler ölü.170 civarı olcak deniliyor bakalım.aero konusunda aracı biraz basmayı düşünüyoruz 400 mtde cok sıkıntı değil basmasakta olur.ilk kalkısta kafa kafaya gittiği bi aracı 400 mt ye doğru kaybetmeye baslıyor arac yükseklikten.bu ağırlıkla olduğu kadar.yol tutusa ihtiyac duymuyoruz 400 mtde.amacımız cıtır modlu 106 geçecek ayara getirmek.
onurun ark gayet guzel anlatmıs aracın durumunu ve hedefımızı := tek korkumuz bu guce bu motor dayanırmı bunun tam cvp alabılsek hemen ellerı sıvıcaz su an arac 0,400 de honda mkb lerle falan rahat yuruyo 110 luk c4 ler falan 0,400 kasmıo kendını alıo ama ıste guncel haytta buyuk turbo alt devırleır cok mu oldurur:?
Hilmi yanlış hatırlamıyorsam 180HP gibi bir güçte piston erittiğini söylemişti. Birde bırak 90hplik motoru 110luk GT1544V'den bile 200HP gibi bir gücü alamazsın. Ayrıca baskı balatanda dayanmaz...
valla scirocco 1,4 benzinli arabadan 230 hp alanı duydumda. peugeot 1,6 dizelden 150 üzeri hp alanı henüz duymadım.
yapabilirseniz önce tek olursunuz sonra örnek olursunuz sonra herkes benzinli arabasını satar dizel alır. basmadığında ekonomi bastığında güç alır :)
team dizel olarak baska konu acacak misiniz? okyanus otesinden ilgiyle takip ediyorum
okuyucu olarak yeteri kadar aci cekiyorum zaten...soru soruyorsunuz insanlar cevap veriyor ama inandiginiz birseyler var kabullenmek istemiyorsunuz...400 mt de aero onemli deil diyorsunuz mesela... bu forumda o kdr teknik bilgi var konu var yeni yeni hersyei tekrardan yazmaya gerek yok...
neden istemeyelim.ben dedim zaten yol tutus önemli değil.400 un sonlarına doğru araç kesiliyorda dedim.yol tutustan kastınız tutunma tabi,ben viraj vs kastettim.
acı cekecek birşey yok neden bu kadar sıkıntı yaptınız anlamadım :) .aero önemli tabi.aracın kesildiğini söyledim.