sağlam enjektörlerinizi elletmeyin hiç gerek yok ellerinde kalır![]()
sağlam enjektörlerinizi elletmeyin hiç gerek yok ellerinde kalır![]()
RACE WERKS
hiçbirşey kullanmana gerek yok mazot filtreni sık sık değiştirsıkıntı olmaz su koymadıkça depona
![]()
RACE WERKS
Ya aslina bakarsan hani ilk calismada haif bi duman oluyor ya koku falan wurth ten sonra nedense o gecti onu cozemedim faydasimi oldu diye dusunum
cold start ilk çalışma sırasında zengin karışımdan dolayı hafif koku yapması normal zatenbiraz ısınınca geçer o
RACE WERKS
yok yürürken 1 de. ama 2 de fln pek görmedim attıgını
mazot filtreni sık değiştir.. bi ara da mazot ışıgı yandıgı sırada liqui moly enjektör temizleyici koy
biraz bas.. sonra doldur depoyu cık bi top speed gör.. sonra devamkurcalamayın fazla
![]()
Mazot filtresi kac km de degisiyor ki son yag bakimi 105 binde yapildi 108 bindeyizmegane varken degistirmistik 50 binde degistir demisti adam
10 binde bir değiştiriyorum ben dibinde herzaman az miktarda olsa su tabakası oluyorsık sık değiştirmek iyidir
RACE WERKS
Enj ün bütün iç parçaları ayrı ayrı satılabiliyor..
garantili enjektor tamir edebiliyorum ben.. bi sıkıntısı olan önce bana bi danışsın..
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
burdan devam edelim,
pd130 üzerine, forge/cupra intercooler + egsoz + stage 1.5 gibi soft değil ama turbo büyütmeden yapılabilecek en harda yakın yazılımla alınan ortalama güç nedir ?
gt1749 turboyla 170 çıkar zaten ama az üzerine çıkabilmen için boost lazım bu sefer cooler soğutsa bile turbo cortlar kısa süre sonra![]()
RACE WERKS
Levent benim arabam stg1 yazılım Egr iptali ve kat iptali ile 175 hp 415 nm verdi kardes.. Hic duman yoktu arabada.. Hard yazılım cooler guzel bir egzoz falan 190 çıkar bence
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)