evet alt devirlerde çok iyi zaten 3 kademeli hep kırmızıda kullanıyorum en üst kademesi oluyor :)
Printable View
Teşekkür ederim cevap için dostum.
Bizim araçta yazılım konusunda yüzümüz gülmedi bir türlü. Dünkü ölçümde 130 hp 350 nm çıktı araç. İnşallah aktarmalarda falan sorun yoktur :(
Gazdan ayağı çekince gelen o ince ıslık sesi çok güzel... Blow off takınca çıkan ses bu sesin yükseği sanırım?...
yazılım + kn kutu içi filtre.
alt devirler hala cansız gibi arada can sıkıyor onun çaresine bakmam lazım!
burak o ztn ne kadar yüklersen yüklen olmuyor malesef her metodu denedim diyebilirim ama içlerinde en iyisi box ile alt devirler daha canlı, bide hava filtresi girdiğinde daha canlı oluyor
valla bazen öyle oluyorki kalkışta şahlanıyor araç ama bazende ölüyor resmen ara hızlanmalarda.tabi turbo devreye girdikten sonra sorun yok ama şu 2bin devire kadar çektiklerimi bi ben bilirim bide gaz pedalı:D
bu arada acaba egzosa bulaşsam mı diyorum düz boru ve güzel bi son susturucuyla mesela süper sprint ama sonra boşuna masraf olur mu diyede frenliyorum kendimi.
chip downpipe ve borular ve son susturucu ile tok bi ses alırsın chipsiz ses cıkmaz
araçta gazihan yazılım var zaten ama bütün egzos işlemlerinden sonra yeni bi yazılım atılması gerekicek sanırım.
gerekmez yazılımın yenilenmesi
Arkadaşlar bende 1.4 hdi 206+ var fabrika 70 hp diyor ama yakıt sarfiyatını artırmadan performansı arttırmak istiyorum. Aracım garanti kapsamı içinde parça değişimine pek sıcak bakmıyorum onun yerine chip le oyalansam nasıl olur ne önerirsiniz?