2.0 TDİ Jetta K&N kutu içi filtre ve Yazılım var
benım bıldıklerım kutu ıcı guzel bır fıltre ve yazılım
Arkadaslar bu kutu ici filitre olayi ekstra bir gücmü saglıyor yoksa sadece arabanin rahatlamasını mı saglıyor. 207 1,4hdi kullanıyorum. Bu ürünü önerirseniz hangi markasını önerirsiniz.
1,6 hdi 110 hp + açık hava filtresi +down pipe + egr valfi iptali = beygir olarak ölçmedim ama gidiş olarak 1,5 boy farketti rollde çok iyi gaz tepkii çok değişti ..
Safe Chip uygulaması ve K&N kutu içi filtreden sonra yeni gücellemeler yapıldı...
Yazılım iptal edildi + Egr iptali + dizel partikül filtresi iptali + düz boru + turbo revizyonu + carbon clean işlemleri yapıldı
Son olarak yine Gazihan ustada yeni bir yazılım yapıldı. Haftaiçi ayarlayabilirsek bir dyno testi yapacağız. Yazılımı yaptıralı 350 - 400 km oldu. İyice kendine geldi sistem. Turbo lag büyük ölçüde ortadan kalktı. Özellikle manuel kullanımda gaz tepkileri çok fark etti.
Sadece ecufast yazilimla stock 105 hp su anda 140+ hp 300+ tork um fazla fazla yetiyor. Bu yazilim ile 20.000 km devirdim.bence egzos downpipe filan gerek yok cogumuz dizel araba alirken rahat rahat heryere gidebilelim diye aldik.filtre rahat nefes icin olabilir.
e boyle b konu vardı zaten
http://www.techturkey.com/forum/dize...odifiyesi.html
kutu içi filtre var, megane'da etkisini çok hissedememiştim ama C3'te baya bi etkili oldu.. kısa süre içinde de yazılım yaptıracağım.. bu ikisi yeter..
Chip + box bence en verimli performans artışı için yeterlidir. Filte, egzos, düz boru v.b değişiklikler chip+box kadar hissedilebilir etki yaratmaz sadece sistemi rahatlatırlar.
kurum temizliği + hafif jant + yazılım
bunlar yeter de artar bile
maksadı aşmamak lazım
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
turbodan zaten ince bir ses gelmesi lazım ki çalıştığını anlayalım..bariz ıslık sesi geliyorsa o kötüye işaret olabilir buyuk ihtimal..
abicim dizel araçlarınızda emme manifolunuzu temizletin egr falan bir de güzel bir yazılım..motoru rahat çalıştıracak ince tam sentetik bir yağ hava filtrenizi değiştirin yeter..Allaha şükür çok memnunum..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)