Beynin stock yazilimi cekiliyor,tune dosya hazirlaniyor ama beyne yazilamiyor.
Aciklayici oldu sanirim![]()
bu size ozgu ve yeni bi olay değil yaklasık 1 senedir bu sekilde zaten.. farklı birsey mi yaptınız onu ogrenmek istemiştim..
1.6 TDI 90hp ve 105hp arasında yalnızca yazılım farkı olsa 105lige cevirip racechip powerbox la 136hp 333nm tork la yürüme imkanımız var mı acaba![]()
abi yine yetiştin derdime yurtdısına cıkmadan seni aramıştım danışmıştım. benim araçta 10.000km oldu artık stock dolaşmaktan sıkıldım. Araçta 4 yıl garantili bnm fındık kdr turbomdan max kac hp alırız karadumansız saglıklı da saglıksız da olabilir sıkıntı yok)
senin yazacagın powerboxu kullanırsam sonradan remap ihtiyacım olmaz dimi?
1.2 bilmem ama 1.6 İcin gelişme bile yok
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
1.6 tdi dan yazılım ümidini kesin arkadaslar![]()
bizimkiler golf 6 yade yeni jetta al diolardı iyiki almamısım1.6(105) dizel aracımla su anda 142 hp 400 torqla geziorum mis gibi
1.4 tsi leonları fln zaten kafa kafaya deil 3 boy fln önlerinde gidiorum hatta en sonr arkadasımın c180 kompressörüyle denedim (156 hp di sanırım ) o 3 kisi ben 2 kisiydim sıfırdan kalktık 2 boy kadar gectim birde 60 dan bastık yine gectim gayette memnunum
edit : race chip pro box da kullandım basta pek memnun kaldıgımı söyleyemem tamam hissiyat degisiyor ama kesinlikle bir yazılım deil baska markaları deniyebilirsiniz![]()
dünde bununla ilgili bir konu ben açmıştım tek çözüm power box ama hemen hemen aynı paralara yazılım yapmak varken bana power box almak mantıksız geliyor ama çare yok :S
piyasada çok powerbox var ama bazıları ciddi iş yapıyor..
Rapid Gerçekten Başarılı..
DPF iptali ile birlikte 140lara yakın güçler alınabiliyor..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)