Ferit bey, bu konuya vakıf olmanız ve aracınız hakkında bilgi sahibi olmanız sevindirdi.
Kesilikle 3.20d diyorum 177 Ps
edit: 2010 ve sonrası 3.20d 184PS olanıda var
Ferit bey, bu konuya vakıf olmanız ve aracınız hakkında bilgi sahibi olmanız sevindirdi.
Kesilikle 3.20d diyorum 177 Ps
edit: 2010 ve sonrası 3.20d 184PS olanıda var
184 yada 177 hp'lik 320d üzerinde kullanılan 2.0 lt. dizel motor gerek kullanım keyfi gerekse tüketim açısından gerçekten çok başarılıdır. 163 hp olanda çok çok iyidir, diğerlerinden farkı dikkate değmeyecek derecede tüketim ve ses fazlalığıdır. Normal bir kulanıcıyı birinden diğerine bindirin farkı hissetmez.
Fakat şunuda belirtmeden geçmemek gerek 184 hp.'lik olanın özellikle yüksek süratli kullanımlarda tüketim değeri diğer versiyonlara oranla gerçekten daha düşük.
184Ps lik motor ile 177Ps lik motor sanıyorum aynı sadece yazılımlı hali 184Pslik model...
163Ps lik ile 177Ps lik farklı bunda yanlış yok değil mi?
163 ve 177 arasındada fazla fark yok. Aynı motorun geliştirilmişi, aynı durum 184 hp içinde geçerli fark sadece yazılımdan ibaret değil.
184 lük mükemmel bir ünite ne demişler : Efficient Dynamics![]()
320si'ın full dolu olduğunu söyleyen arkadaşta yanılıyor, çünkü xenon ve sunroof'lu ve M spor paketli standart bir 3 serisinden farkı, jantları ve alkantara döşemesidir. Paket aksesuarla ithal edilmiştir. 3 serisinin opsiyon olarak sunulan aktif direksiyon, adaptif farlar, on board monitör, logic 7 yada hi-fi hoparlör seti, konforlu erişim, otomatik uzun far fonksiyonu, aktif cruise kontrol yada fren fonksiyonlu cruise kontrol, soft close, ön park sensör vs gibi hiçbir aksesuara sahip değildir. Hatta ısıtmalı koltuk bile yok o arabalarda.
Arkadaşlar konu hortladı demeyin yeni konu açıpta kirlilik yapmak istemedim.yazılarınları okudum konfor ve kullanım konusundakı paylaşımlardan şüphem yok.Sorum şudur;
177 lik 3.20 d lerden almayı düşünüyorum,ancak dizellerde enjektörler ve bakımlarının ağır olması dusunduruyor.dikkat etmem gereken noktalar nelerdir.100 k km de aracın değişmiş parçaları/ değişmesi gereken parçaları nelerdir, bize nekadara mal olabilir.uzun km lerce kullanan bmw sahibi arkadaşlar varsa birikimlerini paylaşırsa sevinirim.
BaYTaR MURO
Selamlar,
177' liklerde bir kaç araçta 2.ve 3.piston arasında kılcal çatlak oluşumu gördüm. Bir de turbo tamir takımı denen ufak bir parça da arıza kaydı oluşur genelde.
İmkan varsa 184' lüğü tavsiye ederim. Yukarıda belirtmiş olduğumun durumu genel tespit olarak algılamayın. İsim vermeden eskiden bir serviste çalışırken karşılaştığımı söyleyebilirim.
[SIGPIC]http://img246.imageshack.us/img246/6868/imzal.jpg[/SIGPIC]
BEN 177 lik ile 40,000 km yi devirdim.aracım su anda 102,000 de...
aldıgımda yazılımlıydı ben ecufast te tekrar yaptırdım içim rahat olsun diye.Hiç bir sorun ile karşılaşmadım şu güne kadar.255/19 larla da 7,6 lt civarında yakıyorum.
yazılımsız 184'lük ile kafa kafaya gidiyorum sadece sonlarda çok çok az daha iyiyim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)