Altın kural ne kadar artı o kadar eksi![]()
Suanda arabamin motorunu yeniden yapiyorum komple buyuterek ve yenileyerek
Biraz acabilirmiyiz ne kadar arti o kadar eksi![]()
Abi o konuda haklisin ayni sey kafami kurcaliyo gunlerdir birde simdi rodaj donemindeyim 120 kilometre oldu henuz ama riskli donem diye asiri titizim![]()
pistonları genişlettim silindir üst kapağı portpolish yapıltı emme manifoldu portpolish yapıldı egzost manifoldu genişletildi onun dışında yapılan işlemler tüm parcalar sıfırlandı turbo emiş hortumlarınıda büyüttüm genel bakış bu şekilde![]()
bu EGR iptali dizellerde kayda değer güç artışı oluşturur mu?
ben 1.6 hdi 307 me uyguladım katalizatörle birlikte gayet hoş bi alt devir geldi tork u da arttı gaz tepkisi gayet değişti tavsiye ederim ..
benimde egr iptal hem yazılımdan iptal hemde sac conta ile kapalı tamamen motorun geç ısınması haricinde eksisini görmedim ve azda olsa fark hissettiriyor
rodajdan sonra sonuçları bekliyorum, araç kaç bin kmdeydi? bu işlemlerden sonra egzantriğe girebilirsin c&b mjtler için üretmeye başlamış artık, benim niyetim var
yiyemeyeceğin obamanın altına yatmayacaksın
emre uçurcan sen bu 206 yı yakındayakında typer kovalarken bi video görürsem bilki yanındayım benim arabayada başlarız hemen ama bu işlemlerden sonra yakıtın ne olcak onu merak ediyorum
Bmw Nankördür Bakmazsan İnkar Eder.Mercedes Çilekeştir Bakmazsan İdare Eder,Bakarsan İhya Eder..
rodaj bitti mi?
önce ve sonra dyno verilerini karşılaştırdınız mı?
bir de forumlarda gezerken emme kanadı değişimi ile 45 hp'likgüç artışı sağlayanları okudum. ne kadar doğrudur bilemiyorum ama bu işlemi denediniz mi? izmir'de 1.sanayide bunu yapan bi turbocu varmış sanırım...
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
Down pipe yapmakta lazim araclara
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)