|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: peugeot 207 1,4hdi
|
Merhaba arkadaslar 207 1,4 hdi aracimda yüksek devirlerde yani 4000 4500 arasi birden bir ses baslıyor. Bu ses hava sesi gibi tıss diye basliyor gazdan ayagimi cektigimde duruyor yeniden bastigim da gene baslıyor. Ankara da Turbocu ümit e gosterdim araci turboda sorun olmadıgını ama bir yerde hava kacagi oldugunu soyledi. Sizce bu kacak nerede olabilir.
Yetkili Serviste Yapilanlar Sıfır turboyla denendi Manifold kontrol edildi Hava dozeri kontrol edildi yenisiyle denendi Ama ses gecmedi bir türlü bulamadılar nereden geldiğini. Fikri olan varsa paylasirsa cok sevinirim. Aracin garantisi devam ediyor. Son Düzenleyen muarrem; 18-07-2011 18:43. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: palio
|
dolstum bence monifolttan kaçırıyodur benimde başıma geldi çivatası gevşemişti
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: im şu anda yok.
|
Ya manifolttur.. Yada turbo hortumlarındandır..
Bu arada 4000 gibi vites atarsanız sağlıklı olur.. 4000'den sonra boşa dönmeye başlar 1.4 hdi.. en sağlıklısı 4000 rpm. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
TechWorks
Otomobil: billet
|
silikonlara manifolda vs bakın hepsine belki bir yer çatlamıştır gidişinde problem varmı turbonun dolmasında vs
__________________________________ eleştiri gizli hayranlıktır.
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: fabia rs pd130+
|
spor filtre warsa ondan kaynaklıdır.
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
@DOGAN__ Bakalım artik dogan bey persembe günü inceliycekler Abc Peugeot da . Ordaki ustada sizin söylediginiz yerden olabilcegini söylemişti.
@ Jem89 Bilgi icin teşekkürler. @senna Gidisinde herhangi bir problem yok. Ama bazen sanki calistirdigimda bir önceki gidisine göre daha yavas gidiyo gibi geliyor ama tam emin oldugum bir durum degil. @raufz Aracta orjinal filtresi mevcut. Elimde green kutu ici filtrede var ama suan takılı degil. |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: 220-221
|
ABC Peugeot dışında sanayiden başka bir ustayada göster bence o kadar güvenme
0 araçta sorunlu kaçıran baskı problemine yazılımsal diye teşhis koyacak kadar dahiler
__________________________________ Satılık Kılcal Çiziği Bile Olmayan Garantili Blackberry Bold 9900
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
bügün aracin manifoldu sokuldu turbo hortumları vs. heryerine bakıldı herhangi bir hava kacagi bulunamadi. Duydugumuz ses sanirim baska bir seyin sesi. Yarin parca degisimiyle devam edilcek , ilk turbo değişicek bakılcak olmassa manifold degisicek , gene olmassa ne olucak acıkcası bende bilmiyorum
Sizin fikirleriniz ?
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: 220-221
|
araca nerde bakılıyor şu an yetkili servis mi
__________________________________ Satılık Kılcal Çiziği Bile Olmayan Garantili Blackberry Bold 9900
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
evet yetkili serviste bakılıyor araca.
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
Araca sıfır turbo takıldı ama ses gecmedi , arac serviste durmaya devam ediyor.
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: megane 1.6 16v
|
benim araçdada var o ses 206hdı fakat benimkinde ıslıkdan çok hava sesi gibi çıkıyor bunuda sorduğumda egsoz dan demişlerdi tabi bilmiyorum aynı sorunmu
__________________________________ Bmw Nankördür Bakmazsan İnkar Eder.Mercedes Çilekeştir Bakmazsan İdare Eder,Bakarsan İhya Eder.. |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
benim bahsettiğim ses 4000 devirden sonra birden baslıyor tıssss diye bir ses aracin icinden gayet net bir sekilde duyuluyor. Hatta araci bir gün biraz sikistirmistim , yani yüksek devirde hızlı kullanmıstım. Araci arkadasim yolda sürerken ben karsı yoldaki kaldırımdan bu sesi duyabiliyordum.
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: loading..
|
edit .................................................. .
__________________________________ piston garage Son Düzenleyen tdipower; 15-07-2011 21:07. |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
amac bir sey almak degil olmaması gereken bir ses cıkıyor ortaya amac bu. Okumadan lak diye atlayip abuk subuk yorumlar yapiyorsunuz.
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: loading..
|
edit ..................................................
__________________________________ piston garage Son Düzenleyen tdipower; 15-07-2011 21:07. |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
bakın sırf yazı yazmak ıcın yazıyorsunuz. Büyük turbosu olan aracimiz da var merak etmeyin , sıkıntı yapmayın kendinize . Sorun turbonun kucuk buyuk olması yada aracin 1,4 yada 2,0 olması degil. Aracin bu devirler de boyle bir ses cikarması. Benim sorunum bu. Bunu anlıycak kapasiteniz yok sanirim. Bir bilginiz yoksa giripte bir sey yazmassınız olur biter , konuyu dagitmaya gerek yok.
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: palio 05 mjt
|
bu tarz konusmalara kesinlikle gerek yok, sonucta herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor herkes daha sakin, sonucta tartısmıyoruz bilgi ve tecrübe paylaşımı yapıyoruz biribirmize daha saygılı olalım lütfen
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |