servisle telefonla görüstüm. Sorun hava dozerinden miş (telefonda oyle anladım ) bu parcanin yenisi takılmıs ama sorun ara ara gene oluyormus. Şimdide onun elemanları contalari vs kontrol edilcekmiş.
servisle telefonla görüstüm. Sorun hava dozerinden miş (telefonda oyle anladım ) bu parcanin yenisi takılmıs ama sorun ara ara gene oluyormus. Şimdide onun elemanları contalari vs kontrol edilcekmiş.
maf sensörüdür
persembe gününden beri aracim serviste hala nedenini bulamadılar. Maf sensoru ne oluyor acaba ? Baska fikri olan varsa paylasırsa sevinirim.
maf sensörü= hava akışmetre, debimetre olarakta tabir edilir
açık hava filtresi varsa turbonun emiş sesi çok duyulur...katalitiği iptal ettiysen egzostanda böyle bir ses duyulabilir.
bence tavsiyem servisini değiştirmen bu kadar süredir çözemedilerse ustalıklarından suphe duyarım
yiyemeyeceğin obamanın altına yatmayacaksın
sorun ne oldu arkadaşım ? aracı 4000 devire getirip vites kutusunu dinlemeni öneririm bended 207 var aynı arabayı ilk günlerde 3000 devirden sonra bu tarz bir ses alıyordum servise götürdüm uzun zaman dinledim arabayı motordan geldiğini sanıyordum sesin ama sonradan şanzumandan geldiğini keşfettim izolasyon yaptırdım servise araç 30 bine geldi ara ara alıyorum yine o sesi.
yalnız soyle bir sorun var bu ses baslar baslamaz debreja basip gaza bastigimda gene ayni sesi veriyor. Arac 6 gün kaldı serviste, nedenini bulamadılar. Tatile gidip geldikten sonra tekrar vericem.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)