ben bronz uygulamasını 750tl ye yaparım..
sokme takma dahil..
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
Garajımda yeni bir mekanik atölyesi kurdum, yapabildiğim işlere yenileri ekleniyor haliyle..
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
Yaklaşık 270-280 hp PD makinemize Mehmet Gazihan bronz uygulaması yaptı 7 aydır sıkıntısız kullanıyoruz![]()
TeamPASAOGLU
2500 dogru balata yuzunden sanzumani indirmis focus o yuzden ole rakam![]()
Bende tirstim ama mehmet abi ozellikle dizel dedinmi vidasina kadar![]()
Ben bu güne kadar bütün arabalarıma satın aldığım anda bronz yaptırdım.her türlü en mantıklı modifiye olarak görüyorum.aktarmadaki güç kaybını en aza indiriyor sonuçta.ucuz ve kullanım keyfini arttırıyor.ankarada otodebriyajda yaptırıyorum.takip ettim forumda birkaç kişi daha önermiş oto debriyajı.biz universitede 9 aracımızada orda yaptırdık ve hiç sorun yaşamadık.yaptırdığımız araçlarda boş diildi M3 S2000 GTC ...kendi aracımda cok kısa surelı bır tıtreme yasadım yaklasık 100 km sonra gectı. otoderiyaja bu numaradan ulasabılırsın 05559651633 sabıt tellerı vardır ama ben bılmıyorum.
baskı balatamı mehmet gazihana bıraktım bronz yapılıyor bakalım nasıl bir sonuç alıcaz sabit volan benim araba artısı eksisini burdan paylaşıcam bende sabırsızlıkla bekliyorum![]()
cok merak ettım sonucu ısın bıtınce burdan yorumlarını soylersen cok sevnırım gunluk kullanıma uygunmu ve kac km kullanım omru var
Bronz balatami sali gunu teslim aliyorum fakat baskida ve volanda degisiklik yapmalimiyim arkadaslar bilgisi olan varmi ?? Volan sabit benim
Sabit dewam)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)