User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
54 sonuçtan 39 ile 54 arası

Konu: 1.3 m.jet 90 hp motor icin tavsiyelerinizi bekliyorum

HASANCOKO
    Misafir
    Alıntı gokhan035 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hasan cım 2011 model doblo ların beyinleri farklı, antituning li, bu yüzden beyinin sökülmesi ve içinde ki devrede farklı pin yerleri üzerinden veri transferi yapılması gerekiyor, OBD den olmuyor. Yani bu işi bi yer obd den yapıyor diğeri söküyor vs değil. Yeni model araçların çoğunda beyin sökülerek yapılıyor artık eski tiplerin de çoğu OBD aracın model yılına bağlı yani

yazılım dışında da ne yapsan senin tatmin edicek şeyler değil onu da söyliyim
    anladım konuyu..akşam mert abinin yanına gittim arabayla anlattı mevzuyu beklicez artık yapacak bişe yok 1.6 sını alayım dedim birmotta aynı paketli aynı renkten 2011 bi tane kalmış güzelde fiyat verdiler 2012 modeline nazaran fakat aradaki fark yine beni aşıyo kalktılar 2. el expertiz fiyatı 31000 verdiler aracıma yok kardeşim kalsın dedim internete 32 ye koyan 1 saatte satıyo arabayı gerek yok beklicez ve sabretcez şimdilik yapcak bişe yok modül masrafı beni çok çok aşar kaldı ki yazılımdan alacağım verimide veremeyeceği söylendi..

Mehmet Gazihan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HASANCOKO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    anladım konuyu..akşam mert abinin yanına gittim arabayla anlattı mevzuyu beklicez artık yapacak bişe yok 1.6 sını alayım dedim birmotta aynı paketli aynı renkten 2011 bi tane kalmış güzelde fiyat verdiler 2012 modeline nazaran fakat aradaki fark yine beni aşıyo kalktılar 2. el expertiz fiyatı 31000 verdiler aracıma yok kardeşim kalsın dedim internete 32 ye koyan 1 saatte satıyo arabayı gerek yok beklicez ve sabretcez şimdilik yapcak bişe yok modül masrafı beni çok çok aşar kaldı ki yazılımdan alacağım verimide veremeyeceği söylendi..
    yeni doblo

1.3 75hp
    1.3 90hp
    1.6 105hp
    2.0 130hp

bunların hepsine OBD tuning yapılabilir..

tuning protection yok..
    Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan

HASANCOKO
    Misafir
    olleeeeeeeeeeyyyy yarın doblomm +30 hp +70 nm olacak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o kdr duman attırma.. 15hp de yeter
    Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan

HASANCOKO
    Misafir
    yaptırdım dino verisi 118 hp çıktı duman olayı pek farkedilir derecede değildi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayırlı olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Proservisdemi ölçtürdün ?

By_HaNNibaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayirli olsun nerde yaptirdiniz

driftnolimit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mehmet gazihan bey yani dobloda 1,3 mjet 75 bg üretilmiyor.
    F.I.A.T Aktif Satış Danışmanı...

HASANCOKO
    Misafir
    Alıntı Mehmet Gazihan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Proservisdemi ölçtürdün ?
    Hayir gaziemir otokentte dynomoss diye bir expertiz servisi var orada ölçtürdüm

Alıntı By_HaNNibaLL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hayirli olsun nerde yaptirdiniz
    H&M Garage 3.sanayi sitesi Sanayi camii karşısı...

Yazılımı yükleyen Gökhan Gündoğan' a ve H&M garage sahibi Mert Erkekler' e teşekkür ederim...

yakıtta şu anda bi düşüş farketmedim, fakat düne göre bugün çok daha iyi bi gidişi vardı bilemiyorum kalibremi oluyor motor yeni yazılıma anlamadım ama sanırım. alt devirlerin canlılığı çok güzel bir de gülmekten kırılıyorum 1300 cc dizel motorlu bi araç 2 de sararmı şimdilik bi sorun yok çok beğendim, Simota filtre takılacak önümüzdeki hafta kutu içi olucak bir de audi ve mercedeslerde kullanılan gündüz farından takılacak...fakat gündüz ışığına bağlatırsam parklar sarı gündüz farı bembeyeaz olucak gündüz ışığının bağlı oldugu ampülleri söküp başka ampül taktın mı arıza ışığı yakıyor dediler bilmiyorum bir şekilde halledeceğiz...

Yardımda bulunan değerli fikirlerini esirgemeyen ve hep en iyisi olması çabasıyla fikir üretip paylaşan Tech Turkey ailesine teşekkür ediyorum...

Colin McRae - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayırlı olsun corsa ya düşünüyorum bende nasıl olur acaba.
    ıf ın doubt .flat out

HASANCOKO
    Misafir
    Eğer binek bi dizelim olsaydı hiç bu kadar düşünmezdim hemen yaptırırdım eğer bundan sonraki aracım dizel bi binek araç olursa sıfır km iken direk bayiden çıkarıp hmn yaptırıp öyle binicem 1,6 120 hp bravoya yapıldı beygirini net bilmiyorum ama tork 380 nm leri gördü millet kafayı yedi ciddi bir yürümesi vardı torku hissttiriyordu fakat bnm aracımda aerodinamik farklılığından kaynaklı olarak fazla hissedemiyosunuz ama yola oturdumu başlıyor sarmaya kısa bir sarmadan sonra uzayıp gidiyor eskisine göre çok ama çok rahatlı araba fıtık ediyordu beni karnıma ağrılar giriyordu ağır giden bi trafikten debriyaja basıp çekmekten 1-2, 1-2 vtes indirip yükseltmekten kollarım kas yapıyordu şimdi gayet iyi durumda inanın tavsiye ederim..inşallah istediğiniz gibi bir yazılım yaptırır ve sorunsuz kullanırsınız...

Birde şunu test ettim servise gidip aracımdan acayip uyarılar aldığımı bunun 2 gün önce yaptırdığım ilk 10 bin bakımında kaynaklanıp kaynaklanmadığını sordum...arkadaşlar hmn panik yapıp beyinle bağlantı kurdular fakat olağan üst bi durumla karşılaşmadıklarını söyledir böylece yazılımın farkedilip edilemeyeceğini test ettim...

clipper_34
    Misafir
    race chip kullan yağını ve hava filtresini 10,000km de değiştir. Yanlız dikkat et durmuyo on göre

kazım2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fiyatı nekar yapılan işlemin ..

HASANCOKO
    Misafir
    maliyeti konusunda bu işle ilgilenen arkadaşlar cvp verirse daha iyi olur düşüncesindeyim, kimsenin pazarını buradan maliyet belirterek etkileyemem ama ciddi manada tavsiye ederim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kazım2002 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fiyatı nekar yapılan işlemin ..
    Antalya fiyatım 500tl

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)