bnece orj kac sa hıc ellemeyın sadece ara susturucu ve kat ıptalı yeterlı olur 1,3 multıjet ıcın fazlası gerıye goturur
bnece orj kac sa hıc ellemeyın sadece ara susturucu ve kat ıptalı yeterlı olur 1,3 multıjet ıcın fazlası gerıye goturur
[QUOTE=DOGAN__;2557668]boru tamam 51lik herkez onu tavsiye etti peki sona nasıl bi susturucu kullanmak lazım orjinalimi takmak lazım ne tarz bişe lazım[/Qson susturucu orj kulanırsan altlrın ıyılesır 51 lık ıc hacım lı bı eksoz kullanırsan bu sefer ustler ıyılesır dızelde son susturucu gercekten cok farkedıo ben el yapımı yaptırmıstım kendı pejoma gırıs ve cıkıs 51 ıc hacım 60 lıktı cok ıyı verım almıstım![]()
kat iptali pekte iyi olmuyor, hem yakıt artıyor kat temizlenip takılması daha verimli olur
yiyemeyeceğin obamanın altına yatmayacaksın
51lik boru sonada freeflow bir tüp takmanız mantıklı olur düz boru bırakmayın üstlerdeki verimin arttığı gibi altları boğuyor fazlasıyla ben hiç memnun kalmadım düz borudan
şuanda komple 51lik potsuz bir sistem kullanıyorum en sondada freeflow tüp var rahatsız edici değil ama tatminkar bir ses var arabada heleki üst devirlerde baya baya gürüldüyo
aklınıza takılan birşey olursa özeldende yazabilirsiniz
51 üzerine çıkmayın zaten hacim 1.3 ve turbo ufak gereksiz lag olur alt devirde![]()
RACE WERKS
alttan öte üstlerdede sıkıntı yaşatıyor
yiyemeyeceğin obamanın altına yatmayacaksın
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)