Adana 'da 22 turbo ile verim alan ve 1 senedir yürüyen tek araç "yasindamar" nickli arkadaşın PD 150 Leonu 'dur. Ben başka verim alan görmedim, bilginize...
Printable View
Adana 'da 22 turbo ile verim alan ve 1 senedir yürüyen tek araç "yasindamar" nickli arkadaşın PD 150 Leonu 'dur. Ben başka verim alan görmedim, bilginize...
kia rio. 1.5 dizel 110 hp. era ile aynı motor var fakat era piyasada çok var + bende rio var diye söylemiyorum eradan daha tatlı duruyor
bulabilirsen düzgün 1.9 tdi al...olmadı serato 1.6 dizel al,o da olmadı 1.5 era'nın full lerinden al=)))) hacim fazla olsun bence...
dizel bulamazsan 1 barda ben varım ferhat. uyarsa görüşelim ;)
fazla atar göze batar Fet :hahaha: sen kardeşimsin 1.5 barda yine basarım :D
vay arkadaş adam adananın alayına atar yapmış,gece yürek, ciğer yemiş te yapmış. maşallah.
3-5 tane sempatik 1 olup o lafları bana yapıyorsa eger acsın bi taraflarını parmaklasın. ha bi sürü adam yazmış buraya yazı. kalkıpta sen kime dedin muhabbeti olmasın. bana laf söyleyen varsa üstüne alınsın. yoksa da boş konuşmasın kimse.
ferhat bu lafım sana birader. benle bir sorunun varsa kalkıpta ortalık yerde yazma bunları. yerim yurdum belli delikanlı gibi cık ortaya. karşıma cıktıgında selam verecek bir mantıkta insanım ben. ama sen her zaman zevzeklik peşindesin. derdin varsa gel otur karşıma konuşalım. yoksa da ne benim adımın geçtigi ne de benimle ilgili bir konunun geçtigi bir muhabbette bulunma birader.
Birader falan hayırdır? Üslubuna, tabirine dikkat et ben senin çocukluk arkadaşın değilim!
Delikanlılığı da senden mi öğrencem? Madem delikanlısın önce esnafa olan borcunu harcını öde arkandan konuşturtma da delikanlılığını göreyim. Zevkin veresiyesi olmaz burada böyle yok 22 turbo taktım yürüdüm vs atıp tutması değil! Yalan senin bir taraflarına yuva yapmış belli ki. Ortaya çık falan? Hayırdır saklanan kaçan mı var? Ben hep burdayım ya sen nerdesin? Hadi ben zevzeklik yapıyorum ya sen napıyorsun? Sitede ki herkes +250 hp Ibiza 'ya sahip olduğunu zannediyor. 22 turbo takıp kupalar kaldırdığını düşünüyor? Neden insanları kandırıyorsun açık açık yazsana beceremedim yapamadım diye?
Ibiza aldın alalı başımıza modifiyeden sorumlu devlet bakanı oldun. Bu konu herkesin okuyacağı, herkesin yorum yapabileceği bir konu istediğim şeyi yazarım çizerim senin buna tan tana yapma hakkın yok! Hadi şimdi sen arabanı sat yenisini al ağzına kadar doldur (sanal alemde değil, reel alemde) bekliyorum hodri meydan.
Bu "hodri meydan" cümlesi sana hiç yabancı gelmemiştir. Bundan bir kaç ay önce bana yazmıştın hadi göreyim seni Doğukan ÇOKÇA ...
Benim aracımda orjinal turbo oldugunu herkes biliyor. Sana da bir sey ispatlamak zorunda değilim. Maddi olarak yaşadığım şeylerle alakalı bana laf etme demiştim yine uyarıyorum. Kimseyle aramda olan sohbeti muhabbeti sorgulamaya senin hakkın yok. Hiçbir şeyi senden öğrenecekte değilim.
Evet beyler sonuç?
Önceden bilmiyorlardı şu saatten sonra herkes biliyor.
İşin düştüğü zaman ki yaptığın muhabbetten mi söz ediyorsun?? Ben bir şey sorgulamıyorum esnaf arkandan sövüyor. Burda bana laf yetiştireceğine arkandan konuşanları sustur önce.
Bana atar yapan sendin şimdi de ispattan bahsediyorsun. Çok parası olanın değil çok bilenin arabası yüreyecekti hani? Bu da senin lafın. 22 turbo taktın yürütemedin Yasin 'den yardım istedin yok arabamdan şu ses geliyor gel bak yok şöyle oluyor gel bak. Hani çok biliyordun? Bu işler öyle sitelerde, forumlarda okumakla olmuyor. Bizim de arabamız var senin gibi hangi gün yazdık? Bizde yazmak istedik ama sayende yazamadık çünkü TR 'de ki en güçlü dizel makineye biniyormuş edalarındaydın. Yok enjektör yok turbo, 2.0 bar da nitro vs. Paran yoksa uğraşmayacaksın şunu alacam şöyle yapacam draglara katılcam vs demeyeceksin. Kimseyi kandırmanın bir mantığı yok. Burada herkes biliyor modifiye maddiyat isteyen bir hobi.
Dip Not: Haset adamın, kıskanç adamın arabası yürümez, hiç bir zaman da yürümeyecek...