Dünyada sadece sen kalsan bile kıskanmam seni. Yasinden yardım aldım yasin konuşmuyor sana mı düştü ? Hayatın boyunca boş konuşan bir adam olarak kalacaksın. Daha fazla uzatmaya niyetim de yok.
Printable View
Dünyada sadece sen kalsan bile kıskanmam seni. Yasinden yardım aldım yasin konuşmuyor sana mı düştü ? Hayatın boyunca boş konuşan bir adam olarak kalacaksın. Daha fazla uzatmaya niyetim de yok.
peh peh peh beni kıskanmayacakmış, arabanı satıp benim arabamı alamadın diye kaç gece rahat uyuyabildin merak ediyorum?
Yasin 'in konuşmayacağını gayet iyi biliyorsun çünkü o bir melek :D hahahahaaha
Turuncu park ampulu için konu açan bir adam bana boş konuştuğumu söylüyor. Bu kadar da düşürme kendini :)
İşine gelmediği için uzatamıyorsun çünkü sen boş bir tenekesin, tekrar söylüyorum arabanı sat esnafa borcunu öde kalan paraya da al arabanı doldur ağzına kadar, delikanlı ol bana hodri meydan demiştin hadi seni bekliyorum meydandayım...
olaylar gerçekten çok farklı bir boyuta taşınmış ama tarafsız yorum yapmak gerekirse detaylı ve dikkatli bir forum takipçisi olarak ferhat timuru baştan sona haklı buluyorum çünkü geçmişte yapılan yorumlar,atarlar,büyük konuşmalar,giderler vs hepsi zaten konularda halen mevcut.
ben doğuyu tanımam ama hakkınıda yemem evet bir zamanlar arabası çok güzel gidiyodu zevkle izlerdik okadar.Madalyonun diğer yüzüyse turbo büyütme işini beceremedi basınç tutturamadı,aynı sorunu yaşayan ve bu sorunu çözen yasin damardan yardım istedi ama okadar büyük konuştuki kimse el uzatmadı malesef.Özel mesajıda durur bende eksantirikle alakalı konuşurken bana bile sordu ve söylemedim.
çok nadir yazan biriyim ama amaç kimseyi karalamak değil.Ben gördüğüme ve okuduklarıma dayanarak yazıyorum....
saygılar
Ben sana soru mu sordum birader ? Bir yerde hata yaptın dedin bende neymiş hatam dedim bu soru sormak mı ? Neyse lafım sana degil gereksiz adamla gereksiz olmam ben. Boş mubabbete de ne vaktim var ne de yüreğim. Ha bu arada senin arabanı almaya uğraştım ben ha ? :):):):) valla cok komik ya :) o arabanın üzerinden borada iken almak istediğim tek sey coiloverdi. Ayrıca benim açtığım konu seni hic ilgilendirmez. İster ampul ararım ister vida. Hazır olarak alıp sadece yazılımını değiştirdiğin arabaya emek et birseyler kat başarırsın inşallah yapmayı. O zaman helal olsun derim. Benim yapamadığım sey o an olan maddi sıkıntım. Yapamadı edemedi diye konuşmaya devam etme para mevzusu yapma artık. Can sıkıyor bu konu. Satasacaksan da edebinle adabinla satas. Para mevzusu açma ciddi manada söylüyorum bunu. Bu atar falan degil.
Tamam buraya yazan herkes benden cok daha iyi biliyor herseyi. Ben hic bisey bilmiyorum. Uzatmanın alemi yok. Sıkıntı varsa beni bulmak cok kolay gelir karşıma söyler sıkıntısı olan.
Hala göz göre göre yalan söylüyor ya :D ben hayatımda senin kadar lafının arkasında duramayan, sözünü yiyen adam görmedim :D yazık çok yazık.
Yasin Leon 'u almadan önce Doblo ile koşturuyordu. "Doblo 'nu satmadan bir araba alabilir misin?" demiştin. Yasin 'de hangi araba diyince benim arabamı sana satim bende Kayseri 'de ki Ibiza 'yı alacam" demiştin. Ne çabuk unuttun bu sözünü?? Yasin görünce yazar zaten merak etme.
Açtığın konuya 'da sanada başlicam şimdi demogoji yapma bana ben senin açtığın konulara bir şey demiyorum. Sadece çok bildiğini söylüyorsun ama hala boş boş konu açıp forumu kirletiyorsun.
Pardon da sen ne yaptın ki arabana? Sahtekarlık yaparak sigortadan 2 tampon, jant lastik, yay, amortisör ve vazgeçilmez şahin style 4 kayık bir woofer :hihih:
Arabama emek harcamamışım :D buna çok güldüm işte :D sanki 7/24 beraberiz attığım adım için bile beraber karar veriyoruz :D :D
Ohh hazır araba aldım bütün dizellere de atar yaptım ohhh sefam olsun oooohhhh :D :D
Herkes sıkıntı çekebilir, parasız kalabilir, arkadaşsız kalabilir. Benim burda değinmek istediğim nokta hayallerini başka yerlere sakla. İşine gücüne bak paranı kazan o para cebinde sıcak bir şekilde olsun ondan sonra projeni gün yüzüne çıkar. Ortada fol yok yumurta yok senelerdir yazıyorsun.
Neyse hadi bende uzatmicam daha fazla, herkes her şeyi artık iyi biliyor amacıma ulaştım :)
Benim senle sıkıntım olsa buradan yazı yazmakla vakit kaybetmem. Tek istediğim yalan dolan yazılar yazma, insanları kandırma .....
He oldu senin lafına göre hareket ederim. 3-5 kisiyi ornek verip dur sen. Beni de tanıyan tanıyor nasıl olsa.
yürüüüüüüüüüüüüüüüüüü kereste müdürüüüüüüüüüüüüüüüü :hehe::hehe:
Beyler kim haklı kim haksız diye bir yorum yapılamaz ancak gerçek şu ki forum amacını aşmış durumda şu an.
burada haklıyı haksızı aramıyoruz
bazı gerçekler var, sadece onlar gün yüzüne çıktı
şu anda vaktim yok işlerim var.ama en kısa zamanda foruma girip ben de birşeyler yazacağım...