10 senedir aynı istasyon aynı pompa...
Altunizade Opet - 2 numaralı pompa
full den başka kullanmıyorum.
eğer mazotum biter ve çevremde full yoksa shell tercih ediyorum
Poloya full'den hondaya opetten hiç opet yoksa shellden alıyorum
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
bakırköy e5 total bi kaç depodur oradan alıyorum ve gerçekten excellium euro çok güzel bir yakıt istasyonda temiz caf caf lı diğer istasyonlar gibi değil motor gerçekten çok sessiz çalışıyor excellium ile
arkadaşlar LUKOİL dizeli kullanmadıysanız mutlaka deneyin.gidin bir lukoil istasyonuna Lukoil card alarak her seferinde %3 indirimle yani opete shell'e göre en az 15 kuruş indirimle aynı kalite hatta daha kaliteli yakıt alın.petrol şirketleri ve devlet 3-5 kuruşu ayarlama olarak görüyorsa biz neden yapmayalım 3'ün 5'in hesabını?nerede ucuz varsa oradan alın.Lukoil dünyanın en büyük petrol şirketlerinden bir Rus firması.öyle moille fulle alpetle starpetle falan da bir görmeyin.en az shell bp opet kadar kaliteli yakıt satıyor ve ülke pazarına girme politikası sonucunda indirimli veriyor.ben dizel yakıtını symbolümde hep kullanırdım yeni aldığım VW aracımda da denedim.gerek performans,gerek titreşim ve menzil olarak çok iyi olduğunu bir kez daha gördüm.boştan yere 15 kuruş farkla gidip shellden bp den totalde opetten falan almayın almayın ki onlar da böyle indirimler yapmak zorunda kalsınlar rekabet ortamı doğsun deneyin ve izlenimleri buradan paylaşalım .motoru temizleyici özellikli bir yakıt.Performans artırıcı katıklar da aynı diğer firmalarda olduğu gibi bu yakıtta da mevcut.inceleyin
Lukoil
VW BORA 1.9TDI COMFORTLİNE 2000
total exelliumdan katkılı euro dizel aldım 4 liraya, tüketim ortalaması 6.9 dan 6.1 e düştü aynı yol kullanımında.
bende opet tercih etmeye çalışıyorum.İstanbulda karışık , neresi denk gelirse ,, ama Ankarada başkent üni nin ordaki opet , yada ümitköy içersindeki opetten almaya çalışıyorum genelde.Bi problem yaşamadım.
multijetlere yarıyan en iyi dizel yakıt opet ölçümlerime göre shellden çok daha iyi sonuç veriyor.
Barış
etrafımdaki tüm markaları denedim
en az menzilden en yüksek menzile doğru sıralama şu şekilde :
po
opet
bp
shell
full'ü hiç denemedim , ***** dizeller yakıta hassaslar ama aklımı da arada çelmiyor değil...
şu an hep full'den mazot kullanan yeni nesil hassas dizel otomobiller bence full'ün yakıt kalitesini ispatlayacak kadar uzun kilometreler yapmadı. yani sadece full'ün yakıtı ile 50.000 kilometre veya üzeri yürümüş fazlaca araç yoktur herhalde...
bu iş aynı "kaplamalar boyaya zarar verir mi" konusuna benziyor.. çok kişi kullanıyor ama kullananların toplam kullanım süreleri , birşeyleri ispat için bence henüz yetersiz...
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
hepsi ayni rafineriden ayni mazotu aliyor, azicik katki ekliyor.
Marka ayirimi yapmak sacma geliyor bana, butcenize uyani eve yakin olani alin bence..
Built to fall....
bizim yakında bir moil var.3,73 e veriyor mazotu?aklımı çeliyor biraz ama sonra aman diyorum
VW BORA 1.9TDI COMFORTLİNE 2000
geçenlerde 479.000 km'de bir albea taksiye bindim.. siena da olabilir tam hatırlamıyorum...
motor yapılmamış hiç...
yakıtı full'den de sıklıkla alıyormuş , arada hiçbir fark yok dedi...
insan hakikaten "acaba"lara sürükleniyor ne yalan söyleyeyim...
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
yine fullden aldım benzinien son geçen hafta almıştım fulletmiştim. 33 litre depom var 542 km yaparak full e girdim ve tam 32 litre benzin aldım.
yani 32 litre benzin ile 542 km yol yaptım. şehir içi 100 km de 5.9 lt yakıyorum.
74 model sehpa...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)