arkadaşlar öncelikle araçlar hakkında bilgi veriyim.accent blue 16 crdi 128 psi gücünde bir motora sahip 6 ileri şansıman..fluance 1.5 dci 110 psi 6 ileri sansıman önümüzdeki ay almayı düşünüyoruz kararsızıs YARDIM LÜTFEN ...
ACCENT BLUE 1.6 CRDİ
FLUANCE 1.5 DCİ
arkadaşlar öncelikle araçlar hakkında bilgi veriyim.accent blue 16 crdi 128 psi gücünde bir motora sahip 6 ileri şansıman..fluance 1.5 dci 110 psi 6 ileri sansıman önümüzdeki ay almayı düşünüyoruz kararsızıs YARDIM LÜTFEN ...
Abimde Fluence 1.5 dci EDC şanzıman var.. orta paketli, donanımı gayet tatminkar.. motor şanzıman uyumu gayet başarılı, güç kıvamında.. yol tutuş konusunda biraz sıkıntılı.. çok güvenmemek lazım.. bi iki kere kastırdım, coiloverlı arabadan sonra çok zayıf geldi..
Yakıt konusunda araba yeni oldugu için bişe demiyorum ama ortalama +-5.0 civarı bi tüketim var şehir içinde.. Parasını hak eden güzel bi araba..
Hyundai'a binmedim kullanmadım o yüzden konuşmak yersiz olur..
Ama sınıf farkı var.. Accentin karşılıgı, linea ve symbol..
Tango-1 never dies.
ben fluance alırsam düz sansıman alıcam bunun yanısıra yol tutus hakkında birkaçkişide aynı yorumu yaptı ancak aracta esp var bu üstesinden gelinemicek bişi değil gibime geliyor..accente gelince elektronik secenekler ve ve aksesuar acısından nerdeyse kafakafaya renoyla iki aracada bindim ancak sürmedim,
aynen ya cok seri gidiyor diye duydum abs esp baf bir tane daha vardı aklıma gelmedi arac destek sistemi olarak,yani gidipte duramayanlardan deil araba bence.. saol kardeşim bnmde ufaktan gönlüm accente kayıyor ama bakalım![]()
Accentin fiyatı ne civarda. Fluence'in en dolusu 60'a yaklaşıyo fiyatı.
SongürGarage
USPeformance by UtkuSelamoğlu
eski era kullanıcısı olarak accent blue diyorum.
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
fluence edc şanzıman kullanıyorum gidişi accenti aratmaz vites geçişleri çok seri ve sarsıntısız.yakıt tüketimi ş.içinde sürekli trafikteyim 5.5 lt.
aracın içi çok geniş, benim gözümde tek kötü yönü fazla yüksek onun haricinde bi sıkıntı yok.
fluence edc tavsiye ederim manueller zaten 110 değil 105 hp
barnak bassam olurmu ?
Amaç sadece daha iyi gitmekse bunlara para verme.. al 16bine bi 106 gti ikisini de ayıklarsın... Symbolun dengi olan Accent'e daha iyi diyenlere diyecek lafım yok
![]()
Tango-1 never dies.
aynen fluance daha biraz lüks gibi gözükuyor ama eksileri var yükseklik dediğin gibi anı reaksiyonda tutunma oranında istikrarsızlık arac ağır ama yere ağır basamıyor sıkıntı yani ama peder bey fluance diyo ben arasatta kalmıs durumdayım inş. yorumlar fikrimi belirler..
accentın yol tutusu nekı fluence ye kotu dıyosunuz komıkaccent top gıbı zıplaya zıplaya gıdıyor.blue lerde eralardan daha kotu oldugunu duydum hyundayıde calısan arkadasımdan eralar daha ıyıydı dedı.kı era fluence karsılastırma yapsanda kalıte vs gidişi dışında reno derim.fluenceye bı yay atarsın artık bısı anlasılmaz bıtane basık arkadan egzoslu gormustum ılk defa fluence hosuma gıtmıstı
![]()
sonuçta fluence ile viraj kasacağını düşünmüyorumyani güzel bi yay ile aracı düşürürsün yol tutuş bi nebzede olsa iyileşir.esp de var araçta dilediğinde devre dışı bırakabiliyorsun.
manuel istiyorsun ama edc aldığında hiç pişmanlık duymayacaksın heleki bu ist trafiğinde![]()
barnak bassam olurmu ?
yanlış anlamayın ancak accente 46bin tl vermek bana pek mantıklı gelmedi bikaç daha verip golf jetta falan alınabilir bu arada sorunuza gelincede ben fluanceyi tercih ederdim sınıf farkı var sonuçta
kötü derken kullanan arkadaslardan aldığım tepkiler sonucta fluance orta sınıfta kendini kanıtlamıs güvenlik kalite ve rahatlık acısından kıvamında bir arac.. işte her güzelinde bir kusuru vardır derler ya onunda yol tutusu biraz sıkıntı yükseklikten kaynaklanıyor sanırım,,, blue lar daha oturaklı geldi gözüme ne biliyim kanım kaynadı![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)