|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: vw's
|
arkadaşlar öncelikle herkese açıklayıcı bilgilerinden dolayı teşekkürler..
son zamanlarda aklımda vag grubundan bir 1.9tdi almak var.bu zamana kadar dizel motorlar hakkında hiçbirşey bilmiyordum hala da bilgi olarak çok eksiğim. 110 hp 130 hp 150 hp lik motorlar var galiba 1.9 larda.alacağım arabanın motorunun önü açık olmalı yada en performanslı dizel olmalı.motoruna yatırım yapıp güç ve tork alacağım aynı zamanda da keyifli bir alman arıyorum kendime. bu motorlar hakkında iyi yada kötü neler denebilir? alırken neye dikkat edilmelidir? bu motorların birbirlerinden farkları nelerdir? tecrübelerinize güvenerek sizden duymak istedim. 7 ekime kadar aracımı almak istiyorum. şimdiden teşekkür ediyorum saygılar |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Jetta TDİ
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
http://www.techturkey.com/forum/otom...lik-ibiza.html
Alinabilir biraz arac |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Turbo enjektörler yazılım üzerinde oynadıkca performans git gide artan bir motor. S
Basit bir örnek basic 1.9 tdi ın nerelere geldiğini görebilmeniz açısından: Passat B5 TDI Serdar konuyu görünce yazar zaten
__________________________________ PISTON GARAGE Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır M.Kemal ATATÜRK
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
konuları inceliyorum arkadaşlar teşekkür ederim
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Megane 3 DCi 140 ps
|
almışken 2.0 TDi olanını al.. neden 1.9 alıyosun?
__________________________________ kervan ters dönünce uyuz eşek başa geçer...
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: sıkıntıya 5 kala..
|
2.0 motorlar pd deil. 1.9tdi motorlardan çıkan bu güçlerin kaynağı zaten pd motor. Acele satılık ibiza başlıklı ilan bana ait arkadasım. 0 5 yüz 7 7ellibes doksan3 sıfır1 telefon numaram. Ararsan hem aklına takılan soruları cevaplarım hem aracimla ilgili görüşürüz.
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: benzin israfı 560SEL , c4 hdi
|
dou satma sebebin ihtiyaçmı?projemi?yoksa 4 kapıya geçişmi?
|
|
|
|
|
|
#10 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: ibiza 1.9tdi pd130
|
abi ibiza sport tdı larla leonların bazı 1.9 ları pd motor koduna sahıp ıbızalar 130 luk leonlar 150 lık.o 105ler farklı. hatta tdı yazısının 3ude kırmızıysa bu motora sahıpler
__________________________________ satılık pd130 ibiza http://www.techturkey.com/forum/otom...s-takasli.html |
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
golf var 4 kapı 1.9 tdı pd 130hp
__________________________________ Hayat ne garip dimi.? Konuşan odunlar, yürüyen kaşarlar falanlar filanlar.. |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
malesef abi yok dıye bılıyorum.o zaman 150 lık leon bak derım 4kapı. ılanlarda vardı.motorları turboları cok saglam sıkıntısız
__________________________________ satılık pd130 ibiza http://www.techturkey.com/forum/otom...s-takasli.html |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
ben ilanlarda göremedim hiç.. kaç model?
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: İndirimli İst Kart
|
2.0 tdı lar da pd motor yanlıslık olmasın ama suan ıcın 1.9 tdı kadar yuklenen cok az kısı var bu motora.1.9 tdı a gore daha gelısmıs bır motor oldugundan zamanla gelısıcek o da.Ayrıca 1.9 tdı 105 lık pd lerde var .Mısal mk2 leonlarda 1.9 tdı 105hp aynı motor bırebır,enjektor,turbo,ıntercooler gıbı bas elemanlar degıstıgı zaman pd130,pd150,pd160 dan hıc bır farkı kalmıyor.
1.9 tdı larda aynı zamanda vp37 enjeksıyon sıstemlı olan motor var.90 lık ve 110 luk versıyonları var.Bloklar,saglamlık aynı pd motorlar ıle aynı,aradakı fark enjeksıyon sıstemı.Pd emme monıfoldu,ıstenılen turbo,enjektor,ıntecooler vs.. degıstıgı zaman cok ıyı verım alınabılıyor. |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
hondacıdan bu kadar seatcı olur bıldıklerımı soledım
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: İndirimli İst Kart
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
Volkswagen Golf 1.9 TDi Comfortline 2003 Model 23.000 TL Galeriden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 49170005
2001-2004 sonu arasında çıktı diye biliyorum fazla sayıda yok ama ilandaki gibi tdı yazısındanda anlaşılıyor __________________________________ Hayat ne garip dimi.? Konuşan odunlar, yürüyen kaşarlar falanlar filanlar.. |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |