Şuanda 300-325 gibi bir fiyatı var sanırım. Servisten aldım. Teşekkürler :)
Printable View
Şuanda 300-325 gibi bir fiyatı var sanırım. Servisten aldım. Teşekkürler :)
s6 uçlarınıda mı servisten aldın baran?
anladım, orjinal gibi durmuş çok beğendim. güle güle kullan.
Konu güzel olmuş takipçisi olucam.Müsait olduğumda bende foto ile konuya iştirak ederim:)
Ebay'e dalmak lazım parça pinçikler için burdan baya tuzluya mâl oluyor gibi :D
Sports Foot Pedal MT For VW GOLF 5 Golf 6 MK6 GIT | eBay
ABT nin var şöyle bir pedalı ama ?
Benim aldığım ve fotosunu koyduğum orjinal GTI set 350 küsur tl zira gaz pedalı gaz pedal modülü ile birlikte geliyor komple değişiyor. Buda fiyatı arttırıyor başka türlü takılmıyor.
ABT yi pek beğenmedim üstten vidalamalı ve ucuz duruyor biraz.
K&N kutu içi filtre kiti var TDI lar için ama ben stock motorda pek bir verimi olacağını düşünmüyorum. Şahsen 5000'de bir orjinal filtreyi değiştirmek daha mantıklı geliyor.
Ben daha alışamadım arabaya gerçi bugün gittim jant almaya takmayacaktım kaçırmayayım diye alayım dedim ama bijon aralığı 5x100 çıktı , hayallerim suya düştü :D
Alçaltma içinde ben yine coilover düşünüyorum ama şu sıralar birşey yapamayacagım sanırım , en azından bir Şubat ayını beklerim diye düşünüyorum ama o zamana kadar parça toplamak planlarım içerisinde :D
Parça toplarken benide haberdar ette birlikte birşeyler yapalım bende aranıyorum :D
Jant şuanda uzak gibi gözüküyor bana :(
Yaylı halinin fotolarını koyarım. Coilover pahalı şuanda giremem. + dip basmam ben :D
Bu nedir abi ya ! 4000 TL !
Golf 6 Orjinal Bi-Xenon Far Seti - Komple Set ve Araç Elektroniği Ürünleri sahibinden.com'da - 57341285
Senin tamponda alcak o yüzden. Malesef bi xenon büyük yara açacak :(