Ya hayır düşünüyorum hadi aldık taktık diyelim , gelir birisi vurur ya da biz vururuz Allah korusun cana birşey gelmedikçe arbaanın parasını zaten kaskodan alırız da valla bu farlara üzülürüm parasını da alamayız :D
Printable View
Kaskoya işletirsin alırsın. Benim herşey işli mesela :)
1.6 ve dıger motor seceneklerının yakıt durumları ne nasıl acaba arkadaslar ?
1.6 tdi yada 1.9 motor seçenegı km de sehır ıcı ve dısında ne yakıyor mesela ?
Bugün 3cm Eibach Prokit yaylarımız takıldı :)
Foto isteriz Baran :)
4000 liraya far alsam akşam yatarken odamın ışıklarını da açıp kapamasını beklerim oturduğum yerden :)
Golfcu arkadaslar boyasiz 50 bin kmde 2009 tdi araca 40 bin tl iyi midir ? Piyasasini pek bilmedigim bir arac.Yardimci olursaniz sevinirim.
araç 90hp mi yoksaq 105hp mi? aynı zamanda donanımı nedir.
Golfculer nerede yahu :) 2 gun once comfortline beyaz tdi golfumu almis bulunmaktayim.Alir almaz cruise kontrolumu taktirtdim :)
Simdi sira rcd510 da .Uygun fiyatli guvenebilecegimiz satan biryer kisi var mi acaba ?
Arkadaslar moral bozmak gibi olmasin ama c30 dizel,golf dizelden bariz daha az yakiyor.En az 1 litre farketti ortalamada..Golfu oldukca sakin kullanmama ragmen 5.5 litre civarinda tuketiyorum.Volvoda ayni yol ile 4.5 lari tutturabiliyordum..TAbi Depo bitince kesin birsey soyleyebilirm yol bilgisayarlarina guven olmaz..
En son yakıt konuşulmuş , bende şimdi uzun yoldan geldim ve deneyimimi yazayım dedim.
Golf BlueMotion ile İstanbul'da fulleyip çıktım yola , İstanbul - Nazilli , Nazilli-Aydın, Aydın - Nazilli , Nazilli-Denizli , Denizli - Nazilli , Nazilli - İzmir şeklinde , şehiriçlerinde çok olmasa da (yaklaşık 100km kadar) oyalanarak net 1100 km yol yaptım. 185 TL ye fullemiştim çıkarken.
Beni oldukça memnun etti bu yakıt sarfiyatı , Polo'da iken bu değerleri hiç görememiştim. :)
http://img515.imageshack.us/img515/7765/img0174s.jpg
http://img715.imageshack.us/img715/450/img0188dy.jpg
maşallah yavrum, darısı benim başıma, 6,6 lt ortalama şehiriçi 1,3 motor :)
105 lik güzel kliması da varsa rcd 510'da alın full olsun benim full anlayışım bu VW'de ***** çok uygun fiyatlı araçlar. :D
Bende daha once c30 dizel kullaniyordum.155 tllik yakit ile 1150 km yaptim :) dizeli 3.51 gibi biseyden aldim FULL den.Fakat su anda 105 lik golf comfortline ile (manuel) 1 depoya 900 km yapacagim gibi gozukuyor.Sanirim vites araliklarina alismam lazim.
Birde bluemotion yarim litre farkettirir buda 1 depoda 50-80 kmye tekabul eder diye dusunuyorum.Sonuca dusk lastik direnci alcak sase ve daha uzun 5.vites dislisinden bahsediyoruz mutlaka fark olmali.Tabi alirken fazlasiyla veriyorsunuz farki ama tercih meselesi :)