1.6 ve dıger motor seceneklerının yakıt durumları ne nasıl acaba arkadaslar ?
Printable View
1.6 ve dıger motor seceneklerının yakıt durumları ne nasıl acaba arkadaslar ?
1.6 tdi yada 1.9 motor seçenegı km de sehır ıcı ve dısında ne yakıyor mesela ?
Bugün 3cm Eibach Prokit yaylarımız takıldı :)
Foto isteriz Baran :)
4000 liraya far alsam akşam yatarken odamın ışıklarını da açıp kapamasını beklerim oturduğum yerden :)
Golfcu arkadaslar boyasiz 50 bin kmde 2009 tdi araca 40 bin tl iyi midir ? Piyasasini pek bilmedigim bir arac.Yardimci olursaniz sevinirim.
araç 90hp mi yoksaq 105hp mi? aynı zamanda donanımı nedir.
Golfculer nerede yahu :) 2 gun once comfortline beyaz tdi golfumu almis bulunmaktayim.Alir almaz cruise kontrolumu taktirtdim :)
Simdi sira rcd510 da .Uygun fiyatli guvenebilecegimiz satan biryer kisi var mi acaba ?
Arkadaslar moral bozmak gibi olmasin ama c30 dizel,golf dizelden bariz daha az yakiyor.En az 1 litre farketti ortalamada..Golfu oldukca sakin kullanmama ragmen 5.5 litre civarinda tuketiyorum.Volvoda ayni yol ile 4.5 lari tutturabiliyordum..TAbi Depo bitince kesin birsey soyleyebilirm yol bilgisayarlarina guven olmaz..
En son yakıt konuşulmuş , bende şimdi uzun yoldan geldim ve deneyimimi yazayım dedim.
Golf BlueMotion ile İstanbul'da fulleyip çıktım yola , İstanbul - Nazilli , Nazilli-Aydın, Aydın - Nazilli , Nazilli-Denizli , Denizli - Nazilli , Nazilli - İzmir şeklinde , şehiriçlerinde çok olmasa da (yaklaşık 100km kadar) oyalanarak net 1100 km yol yaptım. 185 TL ye fullemiştim çıkarken.
Beni oldukça memnun etti bu yakıt sarfiyatı , Polo'da iken bu değerleri hiç görememiştim. :)
http://img515.imageshack.us/img515/7765/img0174s.jpg
http://img715.imageshack.us/img715/450/img0188dy.jpg
maşallah yavrum, darısı benim başıma, 6,6 lt ortalama şehiriçi 1,3 motor :)
105 lik güzel kliması da varsa rcd 510'da alın full olsun benim full anlayışım bu VW'de ***** çok uygun fiyatlı araçlar. :D
Bende daha once c30 dizel kullaniyordum.155 tllik yakit ile 1150 km yaptim :) dizeli 3.51 gibi biseyden aldim FULL den.Fakat su anda 105 lik golf comfortline ile (manuel) 1 depoya 900 km yapacagim gibi gozukuyor.Sanirim vites araliklarina alismam lazim.
Birde bluemotion yarim litre farkettirir buda 1 depoda 50-80 kmye tekabul eder diye dusunuyorum.Sonuca dusk lastik direnci alcak sase ve daha uzun 5.vites dislisinden bahsediyoruz mutlaka fark olmali.Tabi alirken fazlasiyla veriyorsunuz farki ama tercih meselesi :)
Benim tercih sebebim tamamen TDI olmayışından dolayıydı ve ne alacagımı bilmediğimdendi , Polo'yu çok ani sattım :) Hatta öyle ki Tiguan almaya gidip Jetta ya karar verip sonra Sciroccoda emin olduktan sonra benzinden korkup Golf BMT alıp çıktım :D
Bu arada 5. vites dişlisi uzun mu bilmiyorum ama 4. vitesde de 5.vitesde de 200ü görüyor araba , onun üstüne de zaten çıkmıyor.
hahaha YEY dizele geçtiğine göre köyü terk edip eve döndü ve hergün yol yapacak :)
Comfortline 5.viteste 2000 devirde 115 kmde falan seyrediyor.1500 devir 90-95 gibi.
1150 yapiliyosa iyi moralim yerine geldi :) Insan 1000 km fix yapmaya alisinda 1000 km altinda kalmak koyuyo valla..Benzinli sahipleri cildirmasin :p
Aynen valla :) Toki macerasi bitti mini gitti dizeller geldi :))
Servise gitmelisiniz.
2012lerde Turkce dogrudur :)
ben ilk aldigimda almancaydi hatta ilk sahibi 40 bin km almanca kullanmis (ya da kullanamamis :) ) Sonra hemen baktim sprechen falan yaziyor ingilzceye getirdim ayari ana dilimi bulmus kadar sevindim valla :)) Almanca bilsek bile ara yuzu oyle kullanmak cok itici..
Ben renkli MFD ekran taktıracam oraya Ender elektronikte. Komple değişiyor gösterge tablosu.
Buraya da ekleyelim fotoları ;
Golf BlueMotion - ArtCar Terracotta Deri Döşeme :)
http://img841.imageshack.us/img841/4483/img0261jo.jpg
http://img59.imageshack.us/img59/2103/img0260it.jpg
anıl o kemer tokaları yakıştımı hiç sana
Ya Özgür şehiriçinde çok dur - kalk , in - bin yaptıgım zamanlarda kullanıyorum yoksa takmıyorum onları , özellikle sağ koltukta birisi bindiginde söküyorum , onlar takılıyken sürekli inip biniyorduk arabaya kuzenimle bilgisayarcılarda parça arıyordum dükkan dükkan dolaştık , yoksa cidden bilinçsizce sussun diye kullanmıyorum. Sağolasın bu arada böyle düşündüğün için :)
İşçilik her zamanki gibi mükemmel Cem abide ama ben rengin hala biraz ''ÇİĞ'' durduğunu daha doğrusu bordonun daha ağır ve uyumlu duracağını düşünüyordum ama eski haline kıyasla mükemmel olmuş.
Güle güle kullan Anıl.
O zaman zevkine güveniyorum ben :D
Cem abi fotoları istedi ona gönderiyorum bide özür dile benim için dedi başka müşteri gelmiş giderken ilgilenememiş seninle :)
GTI spoiler alıyorum bu arada haftaya taktırırım :D
çok çok iyi olmuş renk güle güle kullanın :)
Tap Sıkrıt işler çeviriyoruz:D