On cam dahil film + Cruise kontrol + Rcd 510 + 17`Scirocco Doninghton Jantlari 20 gunde arabayi adam etti gibi :)
Printable View
On cam dahil film + Cruise kontrol + Rcd 510 + 17`Scirocco Doninghton Jantlari 20 gunde arabayi adam etti gibi :)
anılcım hayırlı olsn :) daha iyi fotolarla bekliyorz :)
kesinlikle katılıyorum golf 6 tdi diğer dizel araçlarla kıyaslayınca (focus tdci, c30 drive, vs...) bir nebze daha fazla tüketiyor şöyle örnek vermek gerekirse istanbul-hatay arası yolduculuğumu (yol bilgisayarına göre çıkış noktamdan varış noktama kadar 1205 km) 250 tl gibi bir rakama yaptım. Ama ***** yol uzun insan bir yerden sonra yakıtı düşünmüyor devir yükseliveriyor:D 3000-3500 arası bir devirle bu civarlarda yaktım. Chip uygulamasıyla yakıtın düştüğü söyleniyor deneme fırsatım olmadı malesef ama mantıken doğru gücü arttırınca gaza daha az yüklenmek aynı gidiş için yeterli hale geliyor tıpkı 3.16 ve 3.20 lerin yakıtlarının aynı hatta 3.20 lerin daha az yakması gibi
Anıl buradan da bir kez daha söyleyeyim, Koltuklar yanıyor! maşallah
ARTCAR gercekten muhtesem isler cikariyor.Gule gule kullanin golf kendi kalitesini asmis :))
Arkadaşlar bende eibach 3.5 luk yay arıyorum bulamadım.Hangi firmayı arasam tsi için var diyolar.Nasıl temin edebilirim yada tsi bize olmaz mı
Hayırlı olsun..Çok şık görünüyor farklı bir hava katmış güle güle kullanın
Eibach Pro Kit için
E10-85-022-01-22 | ön aksta 1010 kg yük taşır | ön ve arkada 30 mm alçalma gösterir | MANUEL 1.6 / 1.6 TDI / 1.4 TSI için
E10-85-022-02-22 | ön aksta 1120 kg yük taşır | ön ve arkada 30 mm alçalma gösterir | DSG 1.6 / 1.6 TDI / 1.4 TSI için
TSI yaylarını kullanabilirsiniz :)
arkadaslar 17` Rocco Donington Jantlarini arayan varsa bana ulassin :)
Anıl koltukların çok güzel olmuş renk seçiminde iyiymiş güle güle kullan
Valla eğer uyuyosa direk alicam sıkıldım zaten takıntılı kılçık biri degilim normalde benimde aklıma gelmezdi ama bi yerde denk geldim tdi tsi farkediyor diye:)
ben dizel poloma benzinli yayı taktım. düşürmesi gereken ölçüden fazla düşürüyo o kadar başka bi sorun yok bende.
Arayan varsa bilginiz olsun arkadaslar.
http://www.techturkey.com/forum/otom...ml#post2790079
Şu konuyu bir canlandırayım :D
KinGolf AirLift :D (Montaj anca bitti tel ile çekebildim yakın zamanda prof çekimler gelecek inş. ) :)
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...57477942_n.jpg
bu ısın malıyeti ne bizim araclara kit varmı bu sekilde yoksa custommı?
bu araba izmite mi gitmis ne :)
Maliyet 7000 TL civarı , çoğu araca göre kit var sanırım , detaylı ve sağlıklı bilgiyi Junique Design Studios
verir :)
Olmadı bu Emre , ne İzmit'i :D
Air Lift :D
KinGolf (.)
Uvv sorry buyuk gaf ettik :) Hayirli olsun teknik detaylari uygulama hakkinda bilgi isteriz.Daha once aftermarket elektronik kontrollu suspansiyon takana rastlamamistim :)
Bu arada urun bu sanirim :)
http://www.airliftperformance.com/ap...ions/european/
viraja girişi nasıl bu basıklıkta heralde iyi girmez de normal 5 lık yay ayarında dusuklukte filan?
Sağolasın Batu :D
Estagfurullah :) Detayları konu açtığım zaman yazacagım 1-2 işlem daha var ondan sonra , benimki D2 Air Suspension :)
Henüz çok test edemedim ama önceki aracımda KW v2 coilover kullanıyordum , takalı daha birkaç saat oldu en az onun kadar performanslı diyebilirim :)
KinGolf harbiden (.) :)
Ortalığı karıştırdın yine Anıl ayıp ya :D
Masallah dizel iyiki ekonomik yani ehueuhe artik 3 sene yol yapman lazim gibi geldi bana icerden cikabilmek icin :D
nokta direk kazasız belasız iyi günlerde maşallah.
bu polo kimindi bi tane cantürk te yaptırmıstı porsche jantlı anilin değildi heralde ben karıstırdım ,araba güzel olmus ama fazla basıkta pek iyi durmuyor sıfıra sıfır iyi :D
Nazilli kahve diyari onunde gormuslugum var araci baya oldu sanirim ama tatli arac kazasiz belasiz nazilli bazi yollarina pek gelmez bu basiklikla masallah :)
Olm onları yumusakda kullanıyordum ben :D Bunlarda oyle şu an ama sertilk ayarı da oldugundan sıkıtı yok :D King"o"paci yi de nerden buldun laaa :D :D :D
Yok o benimki değildi , o arkadaş dda foruma üye olmuşstu ama sonradan kaza sonucu pert oldu o araba maalesef...
Doğrudur , önceden Nazilli'de okuyordum ama okul bitti artık :) Bu basıklıkla yürüme şansım yok zaten sürtüyoruz karteri falan park halinde iken böyle duruyor sonra kaldırıyorum :D
Tu kaka dandik olmuş düşmemiş araba..