çok çok iyi olmuş renk güle güle kullanın![]()
Tap Sıkrıt işler çeviriyoruz![]()
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
On cam dahil film + Cruise kontrol + Rcd 510 + 17`Scirocco Doninghton Jantlari 20 gunde arabayi adam etti gibi![]()
anılcım hayırlı olsndaha iyi fotolarla bekliyorz
![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
kesinlikle katılıyorum golf 6 tdi diğer dizel araçlarla kıyaslayınca (focus tdci, c30 drive, vs...) bir nebze daha fazla tüketiyor şöyle örnek vermek gerekirse istanbul-hatay arası yolduculuğumu (yol bilgisayarına göre çıkış noktamdan varış noktama kadar 1205 km) 250 tl gibi bir rakama yaptım. Ama ***** yol uzun insan bir yerden sonra yakıtı düşünmüyor devir yükseliveriyor3000-3500 arası bir devirle bu civarlarda yaktım. Chip uygulamasıyla yakıtın düştüğü söyleniyor deneme fırsatım olmadı malesef ama mantıken doğru gücü arttırınca gaza daha az yüklenmek aynı gidiş için yeterli hale geliyor tıpkı 3.16 ve 3.20 lerin yakıtlarının aynı hatta 3.20 lerin daha az yakması gibi
Anıl buradan da bir kez daha söyleyeyim, Koltuklar yanıyor! maşallah
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Arkadaşlar bende eibach 3.5 luk yay arıyorum bulamadım.Hangi firmayı arasam tsi için var diyolar.Nasıl temin edebilirim yada tsi bize olmaz mı
Eibach Pro Kit için
E10-85-022-01-22 | ön aksta 1010 kg yük taşır | ön ve arkada 30 mm alçalma gösterir | MANUEL 1.6 / 1.6 TDI / 1.4 TSI için
E10-85-022-02-22 | ön aksta 1120 kg yük taşır | ön ve arkada 30 mm alçalma gösterir | DSG 1.6 / 1.6 TDI / 1.4 TSI için
TSI yaylarını kullanabilirsiniz![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)