arkadaşlar bana acil olarak clio 3, 1.5 dci 85 hp orjinal intercooler boru takımı lazım.elinde olan biri varsa lütfen mesaj atsın...
arkadaşlar bana acil olarak clio 3, 1.5 dci 85 hp orjinal intercooler boru takımı lazım.elinde olan biri varsa lütfen mesaj atsın...
Alakasız olmasın ama, clio 3 1.5 65hp lik cooler sız versiyonu 85hp de gibi cooler lı olan modele mi çeviriyorsun? sonra da yazılım yapma vs gibi bir düşünce var mı? (tabi bunların hepsi tahmin) Eğer böyle bi plandan dolayı arıyorsan, yaptıktan sonra deneyimlerini paylaşırmısın tşk..
Bu arada komple kit halinde ya çıkmacı da ya da yedek parçacı da zorlanmadan bulabilirsin..
Yazılım ve egzoz var arabada su anda. Tahmin doğru. İc yapıldıktan sonra yazılım güncellenecek sadece.
ewet dou abininde dediği gibi arabada yazılım eksoz kutu içi KN var.85 hp nin intercoolerinide aldım.Fakat sadece boru kiti lazım yaklaşık olarak 2 bar civarı olacak yanılmıyorsam.zaten şu an 90 hp arabanın yürürü.yeni yazılım ve intercooler desteğiyle ne kadar olur bilinmez .)))
sonucu merakla bekliyoruz en çok istenen ama yapılmayan pek modifiye 65 liğe intercooler takmak chiplemek![]()
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
Fotoğraflarını yayınlarım kısa süre içinde
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)