1.6tdci 110luk için yakıt tüketimi hakkında bilgi verebilir misiniz bana biraz,aracımı değiştirmeyi düşünüyorum x paket tdci hb ile,teşekkür ederim
herkese slmlar bende yaklaşık 2 ay önce 2008 trend focus sahibi oldm.aracımın üstünde sadece cms jantlar vardı aldığımda extra olarak film far karartma sis farı arka stop beyaz kısımlara füme folyo uygulaması far sis 8000k xenon FK 5 cm yay. motor olarak orjinal hks 3 blow off vede powerbox uygulaması yaptım ama 1 hafta sonra söktüm. önümüzde sipariş verdiğim 17'' önler 8 arkalar 9 bbs rs jantlar chiptuning uygulaması vede bagajımdaki coilover kitleri takmayı planlıyoruz.bundan önce air süspansiyon projem var onla uğraşıyorm şu aralar tabi inşallah olursa süper olucak. yakın zamanda fotoları eklicem arkadaslar.
xenonların far karartmadan sonra bayağı bi toparlandığını farkettm sakın olaki karsıdakinin gözü muhabbeti yapmayın ben 3 saat uğrastım far ayarı için hiç bir şekilde su an karsıdakinin gözünü alma durumu yok 10 defa farklı yerlerde denemişizdir. bana göre farın ayarı önemli havada olduktan sonra sarı ampullerde gözünü alıyo diğer sürücülern....
Satılıık 2008 Model 1.6TDCİ Focus![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)