asıl orda daha çok üzerler downpipe ve komple borular için 400 lirada çok bi fiyat değil
Printable View
asıl orda daha çok üzerler downpipe ve komple borular için 400 lirada çok bi fiyat değil
bi kadran çekelim dedik çıtırdan:)
http://www.techturkey.com/forum/vide...o-0-100-a.html
güzel sonuç dogan abim :)
1.3 multijetimde shell kullanıyodum sürekli.. ama ciddi anlamda fazla yakıyordu araç.
şuan opet kullanıyorum hem litre fiyatından tasarruf hemde yakıtım 0.5 kuruş düştü
shellde 0.34 kuruş yakıyorken opette 0.29 lardayım..kullanım koşullar aynıdır..bilginize..
bu ölçümlerde shell litre fiyatı 3.88 opet litre fiyatı 3.81dir..
katılıyorum... Full'den mazot aldım araba neredeyse 40 krş civarı yaktı, şimdi düzenli opetten alıyorum 25 krş civarı yakıyor.. Shell'den denemedim ama shell'den alırsam performans gerçekten farkediyor..
opet in yakıtı multijete gerçekten yarıyoo çok denedim
mazotu petroturkten alıyorum 3.52 tl litresi bildigin dolmuscu mazotu her 2-3 depoda würth common rail katkısı koyuyorum sıkıntısız mis gibi
bende opetciyim shellden alınca menzil 80km ffalan düşüyo tam depoda
wlla würth özellikle öneri ve tavsiye üzerüne kullanıyorum setan sayısınıda arttırdığı için daha verimli oluyor hatta enjektör problemlerini bile çözdüğü görülmüştür, gtl almak yerine dandik mazota würth katkı tavsiye ederim
PETROTURK
cingılı bilem var :D
mjetler için filtre kiti fotoraflarinizi paylaşirmişiniz arkadaşlar bende yapmak istiyorum ama en verimli nasil olur
gunay olm cukunu kesecem bak kac kere yolladım gordun resmlerı daha he ıstıyon :) daha nerden hava alacak ya k.ıcı yada yolladıgım fotolardakı gbı
1,3 mjt 70bg için zincir değişim km'si kaçtır?
120bın gıbı degıstırmekte fayda var ne olur ne olmaz garantıye almak lazım 200bıne kadar dayandıgını soylıyenler var ama rıske atılıcak bır parca degıl seyır halınde koptugunda motorun bıdaha randıman vermesı cok zor oluyor.