daha önceden 2004 model 1,3mjt paliom vardı. bildiğiniz üzere 2400d/dk civarı turbo açıyordu. şimdi kullandığım 2006 model yine 1,3mjt palio. mk2 kasaya göre mk3 ler 1800d/dklarda turbo açıyor.
yeni aldığım aracı uzun yolda deneme şansım olmadı ama şehir içinde eski mk2 paliomdan daha az yakıyor mk3 paliom. bunun sebebi turbonun daha düşük devirde kendini hissettirmesi olabilirmi?
yazılımda turbonun açma devrini düşürürsek (eğer öyle bir şansımız varsa) yakıt tüketimini dahada aşağılara çekme şansı olabilirmi arkadaşlar?
Bu arada merhaba koray![]()
bu arada konu epeydir suskunmuş...
yeni farkettim![]()
konuyu canlandıralım biraz geçen bir arkadaşımın 1.6tdi 105hp dsg golfuyle denedik 30dan 170e kadar bastık yarım boy falan önünde gidiyorum 4den 5e atınca 1.5 boy önünde oluyorum açıkcası 75hp +chipli arabam en fazla 100hp dir gidişi beni çok memnun etti![]()
170 sade chip box downpipe ile zor gibi geldi. artık yazılım ne kadar agresif bişeyse.![]()
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
malesef deneyecek kadar hızlı bir aracım yok. Ama dyno sheetini koymanızı isterim.
ve vaktiniz olupta dbn yaparsanız çok güzel bir paylaşım olur.![]()
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
dyno varsa bende merak ettim![]()
...
Kanka bizde de 105 hp dsg leon varda banada iyi yürümüyor gibi geliyor bir ara 50-150 ölçmüştüm süreyi şuan hatırlamıyorum ama cidden kötüydü. Birde aracı S moduna alıptamı gazladı yoksa kendimi attı kanka çok fark ediyor çünkü. Yanlış anlama geçemezsin demiyorum bencede geçersinde merak ettim sadece.![]()
fiat grande punto 1.3 yazılım+ filtre
opel corsa 1.3 yazılım+filtre+turbo modifiye+dp..
Grande punto 1.3 vs opel corsa 1.3 with chips - YouTube
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)