nette arattır cıkar.onlıne alısverıs magzasında ve cevre sanayıde buluna bılır.urun
nette arattır cıkar.onlıne alısverıs magzasında ve cevre sanayıde buluna bılır.urun
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE.
1,3 mutijete yazılım dışında ne yapabilirim güç almak için? 51 lük düz boru kutu içi filtre dışında ne yapabilirm ?
chip+filtre+dp+51 mm egzos+hybrid turbo+boost arttırma işlemler gerçekleştirebilirsin daha ilerisi için enj ve intercooler değişimide var bu snn istediğin güce bağlı ben üsttekilerin hepsini yaptım enjektör ve intercooler hariç 110 hp civarı gibi bi güç üretiyor aracım
yiyemeyeceğin obamanın altına yatmayacaksın
hepsi aynı andamı yaptınız? sırasını söylermisin ?
hava,yağ,mazot,polen filtreleri değişti, castrol edge 5-40 yağ, ön iki disk ve ön iki balata değişti, arka diskler ve balatalar temizlendi. hava akış metresi temizlendi kızdırma bujisi arıza gösteriyordu teki değişti sorun kalktı.. işçilik dahil 370 tl toplam tutarı bütün parçalar opar orjinal parça.
araç 1.3 multijet palio.çekişte artış oldu filtre değişimleri ve hava akış metre temizlendikten sonra.
bakımı kesinlikle 10.000 kmye kadar beklememek gerekiyo ben 8.000de değiştirdim..
bakım yaptırıcak olanlara belki bi fikir verebilir..
Barış
egzos yaparsan alt devirlerin gidecek ama 3000 devir üstü hızlanacak devirlenmen rahatlıcak. avantaj ve dezavantajları bunlar seçim sana ait
yiyemeyeceğin obamanın altına yatmayacaksın
alt devirlerim cok iyi onları kaybedememo zaman katalizörü temizletebilirim demi ama ?
One lip, arkaya tampon eki yapabilirsin. Cift cikisli egzos olmazsa olmas zaten![]()
Devaminda farlari karartip mercekodifiyesi ve angel led yapilabir.
Ic kisimda ise double din tesisat, ve ic aydinlatmalari maviye donusturebilirsin.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)