aynen kanka çok düşüyo basınç peak ve cont arasında 0.2 falan oynaması lazım normalde
Printable View
aynen kanka çok düşüyo basınç peak ve cont arasında 0.2 falan oynaması lazım normalde
kalite bi boost controller ve ext. wastgate işini çözer snn
bu işte malesef herşey para :(
Techturkeye yeni yeni bakinmaya basladim konuyuda yeni farkediyorum daha..butun yorumları okudum.senelerdir palio kullanicisiyim son 1.5 senedir mk3 palio 1.3 mjt kullaniyorum.ogrencıilikten dolayi firsat gectikce elimize biseyler yapmaya calisiyoruz :) chip turbo kat iptali duz boru islemlerini bende dusunuyorum fakat motorda farkli problemler acmasindan cekiniyorum birazda maddiyat tabi.
Aracimda map sensorunden kaynaklanan 2000 rpmden degilde 2500lerden ıitibaren gelen tork yuzunden bi devirlenme sorunu var sanirim fakat eskisehirde dogru durust bir usta olmadigi icin ve okul dolayisiyla nazıilide oldugum icin arabayla pek ilgilenemiyorum.yakitta bu sikinti yuzunden 6.8lerde geziyor normal kullanimda..simdilik soyliyeceklerim bu kadar konuyu takipteyim :)
Tesekkurler hosbulduk..evet sensoru cikartip denedik sonuc yine degismedi sikinti turboda desek ustalar sikinti olmadigini soyluyor.tekrar yetkili servise goturucem eskisehire dondugumde.yakit normalden fazla normali 6.1lerde olmasi gerek filtre falanda yeni ama anlayamadim yakit ve cekis sikintisi ayni sebepten diye tahmin ediyorum.yine servise gittikten sonra sonucu paylasirim tekrar..
Araç kaç binde? Kurum seviyesine baktırın bence
Suan 82binde yaklasik 2bin kmdir boyle
Carbon clean onermeyenlerde var fakat aklimda var denicem enazindan dediginiz gibi faydasi olacaktir mutlaka
Yaptirdigimda sonucu yine sizlerle paylasirim burada..
istanbulda kalibarasyonu düzgün bi dyno arıyorum araba ne zamandır chipli daha hiç ölçtürmedim nereyi tavsiye edersiniz?
Arkadaşlar bu alfa 159 1.9 jtd 150hp-320 nm tork manuel vites. bu araçlardaki motor nasıldır ? yakıt tüketim,kronik sorun vs. birde yazılımla ne kadar hp-tork elde ederiz ?
aracın kaderi değişir resmen
Aynı motor olan astra gtc var bende hibrid turbo kat egr iptal ve suan soft yazılımla bide 1 2 3 sarmaktan kendını alamıyor:)
bugün highway'de dynoya çıkardım arabayı 90 hp çıktı ordaki arkadaş avans sesinin biraz fazla olduğu söyledi yarın bi ecufaste uğrayıcam bununla ilgili sizce sonuç nasıl?
http://i.imgur.com/9HjUMl.jpg
bakımda servis yazılımı güncellediyse orjinale dönmüş olabilir
yok abi bakımda servisi tembihledim yapmadılar.Zaten bol bol duman attı dynoda:)
darkmann, yazılımını kime yaptırdın?
darkmann, yazılımını kime yaptırdın?
abi yazılımı ecufast alper abi yaptı bugün konuştuk biz dynoda eksik ölçme durumu olabiliyormuş 3 aşağı beş yukarı paşaoğlundada çıkıcam bakalım orda sonuç ne olucak
valla alper abi bugün baya güldü bunu söylediğimde arkadaşın bana bahsettiği enjektörlerin sesi sanırım :)
pompa ve enjektör sesi geliyor dediğin gibi sonuçta normal çalışmasından daha yükseklerde çalıştığı için vuruntulu çalışması normal
dumanlı dumanlı devam o zaman kullanmaya :)
aracıma c.tesi günü emulator bağlatıp basıcı açtım boost saatinden 28 psıları okudum aracımın gidişi ciddi mağnada değişti en son intercooler hortumunun çıkmasıyla durmak zorunda kaldım :)
2011 dizel 1.6 giulietta stock 105 bg 280 tork
bgn pasaoglunda dynoya cıktım aracımda ecufast yazılım emil usta downpipe var
degerler max güc 141.8 hp
max torq 389.1 Nm
buda grafik ....
http://a1201.hizliresim.com/t/b/1q7l3.jpg
degerler gayet iyi maşallah diyelim.. yakıtında nasıl bi değişim var yazılım ve downpıpe öncesi sonrası olarak ?