Guzel yapip ugrasmissiniz. Peki araci calistirmak icin bas cekmi yapiyosunuz? Yoksa uzunmu basili tutuyorsunuz? Kontak iptalmi? 5 kablonun hepsimi kontak yerine gidiyor?
Guzel yapip ugrasmissiniz. Peki araci calistirmak icin bas cekmi yapiyosunuz? Yoksa uzunmu basili tutuyorsunuz? Kontak iptalmi? 5 kablonun hepsimi kontak yerine gidiyor?
AmcaGolf 7,5 1,6 tdi
Yapımı hakkında biraz daha bilgi olsaydı güzel olmuş gerçekten.
Benim konsolda ESP düğmesinin yanında iki tane boş kare buton var.bitanesini bunla doldursam ışıklarımda kırmızı zaten çok güzel ve uyumlu olur kanaatindeyimyapılışı hakkında az bilgi verinde pazar günü girişiyim
![]()
Vorsprung Durch Technik
herkes düğmeye takılmış. hocam sölemesen emin ol kımse anlamazdı hatta beğenirdi nerden buldun diye soranda olurduelıne koluna emiğine sağlık çokk güzel olmuş
bence düğme gayet iyi olmuş söylemeseydin kulp takmazdı kimse bu kadar elinize sağlık
elinize saglık ısıklı falan güzel olmus![]()
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
bencede takılma . bazen böyle ufak seylere koskoca ınsanlar takılıyo bıde yetmıyo lıselı trıplerıne gırmıyolarmıı skjfskjfgkgsfeline koluna sağlık guzel olmuş . ımmo iptal mi oldu şimdi?
elinize emeğinize sağlık![]()
My Garage
1 38 FH 839 İndigo 106 Gti
2 38 EK 188 Opel Vectra A
3 06 MMP 69 Cıvıc ej9 1.4
4 38 SE 799 Şeytan Kırmızı 106 Gti
5 38 BB 078 106 Quicksilver Yellow
6 06 YUF 45 w124 E 200 Grey
güzel olmuş.eline sağlık.düğme rengi araç çalışınca yeşile dönse hele bence mükemmel olur.
biri sormuş ama cvp ben mi göremedim bilmiyorum tekrar sorayım.
butona tek basış yapılıp mı çalışıyor (araç çalışana kadar marş yapması kendinden) yoksa marş alana kadar basılımı tutuluyor?
asansör düğmesi bence şık durmuş. diiinnn diyede ses geliyomu araba çalışınca
tekrardan eline sağlık![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)