bu ne ya süper olmuş güle güle kullan![]()
Abi, bi şeklide konsolu öne alıp MDF'yi kaybetmeye bak. Cidden çok güzel olmuş, bu kadar yapmışsın ama devamını da getirmen lazım bence.
Göstergeleri etkin hale getir ve g25'in sadece direksiyonu gözüksün.Daha önce yapılmış örneği var, muhtemelen biliyorsundur abi.
![]()
Ellerine sağlık.
K.
Eline sağlık Cumhur abi. Güzel olmuşZiyaretine gelemedim bi türlü. En başında bileydim profil veya mdf konusunda yardımcı olmak isterdim.. Yanlız hazır teyp varken ses sistemide olsa fena olmaz gibime geliyo
![]()
bu kısmı okuduktan sonra 2+1 bılgısayar hoparloru alıp bass ı o ortadakı havalandırmadan cıkarır ona guzel bıde kabın gıbı bısey yapıp o acıklıgı kaybetmek ardındanda 2 hoparlorde 1 sag 1 sol olmak uzere monteler 2 de tweeter cakıp teybe baglardım .
malıyetı 50-100 arası bısey tutar sanırım, spot ısık yerı acan zımbırtıyla matkapla yer acılır sag sola mdf kesılır hoparlorler yerlstırılı ortaya mdf kesılır yerlestırılır ustu alcantra gıbı bı kumas kaplanır hatta terzınde ustunde kumasın caprazlama dıkıs atılır tesısat hazırlanır.12v donusturucu fln lazım bnce guzel olur
misal
![]()
Zaman buldukça devam ediyorum. Teşekkür ederim.
Valla başlangıçta buralara kadar geleceğini düşünmüyordum ama zamanla proje gibi oldu.
PS3 te pek şansı yok ama gece parkları falan yakınca gayet başarılı keyifli oluyo ?
Valla ilk hafta elimi bile sürmedim çok yordu beni![]()
Valla araştırmaya başladım inşallah LFS üzerindede denemek istiyorum.Tepkilerini merak ediyorum.
Valla tahminimden daha eğlenceli oldu.
Ümreniye Carrefour un karşı sırasında birsürü duvar kağıdı satan vyer var. Oradan temin edebilirsiniz.
Sorma önce toz çıkmasın diye elle kesim dedim ama baktım sonu zormalaya başladı daldım dekupajla![]()
Aaah ah hepsi buna benzer birşey yapmak için başladı zatenEmeğinize sağlık buarada cidden temiz iş olmuş.
Teşekkürler Kerem. Koltuk tanıdık geldimi![]()
Evet bu siteden çok faydalandım. Gayet başarılı bir site. Teşekkür ederim yinede paylaştığın için.
Teşekkür ederim.
Ar-Ge ruhu buna denir helal olsun büyük emek verilmiş.Fabrikam falan olsa direk ar-ge müdür olarak başlarsınız.![]()
way arkadaş hasta oldum harika olmuş![]()
''Çaresizseniz çare sizsiniz'' K.ATATÜRK
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE !
Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim.
Teşekkürler
Saolasın kardeşim. Teyp orda süs niyetine duruyo ama ses sistemi için Z5500 arıyorum. 5+1 in keyfi başka olur o sistemde.
Önerin için teşekkür ederim. İlk etapta benimde aklımdan geçti ama yüksek ihtimalle logitech z5500 alıp aux girişinden teyi bağlarım.Oda radyosu işlevsel olsun diye. Zamanında evde çok macera yapmıştım oto müzik sistemleri ile artık uğraşasım gelmiyo neyazıkki
Teşekkür ederim. Daha güzelleri nasip olur inşallah.
Argelik birşey yok yahuBiraz kafa yorduk okadar. Teşekkür ederim yinede teklifinizi düşünürüm.
Teşekkür ederim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)