Bu işte son nokta budur herhalde. Maşallah çok güzel olmuş. Bunu yaptıran abimiz havalı süspansiyon da yapar artık bu gidişle.
Bu işte son nokta budur herhalde. Maşallah çok güzel olmuş. Bunu yaptıran abimiz havalı süspansiyon da yapar artık bu gidişle.
Ne kadar dayanıklı oluyor merak ediyorum. Küçük sürtmelerde soyulur gibi geliyo bana. Tırnakla kolayca soyulabilir mesela.
tırnakla boyada kolayca çizilebilir mesela ?zorla zarar vermeye çalışıyosunuz maddeye. boyaya zarar vercek birşey bunada zarar verir kanaatindeyim.
*10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
tirnakla 2. kata kadar atilmis birseyi belki soyarsiniz. 3 kat ve fazlasi atilmis bir plastidipi, tirnaginiz forged degilse sokemessiniz
cingene pembe var evet
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
hayretler içinde bakıyoruz hala maşallah elinize sağlık
34 S 5524 rocco
61 KE 451 rocco
34 ZNR 51 s2k
34 NVG 46 s2k
34 VB 8343 s2k
34 JN 5261 s2k
YASİN GÜNER !!
beyaz hondaya replika vti jant düşünüyorum, beyaz plastidip nasıl durur ? uygulaması normal sprey boya gibi mi zormu, yani uygularken akma felan yaparmı ? ayrıca sprinter mükemmel olmuş ellerinize sağlık. ilk defa görüyorum arka tekerlerden dönen sprinter![]()
Tago 100 tllik jant setinde kaç kat atabiliyoruz 17lik jantlara birde parlatıcı var mı paketin içinde. Parlak gunmetal istiyorum. Orta konsol içinde düşünüyorum ama korkum şu boyanan parçalar daha sonra kottan dolayı oturmaya bilir mi Megane 2 lerde. ***** Renault orta konsola saçma sapan buna benzer kauçuk hissi veren bir malzeme kullanmış. Çizik içinde. Tırnağın gelse çiziliyor.
IN BOOST WE TRUST
bunun bide karbon desenlisini yapsalar baa![]()
Harika olmuş rengi
Yeni fotoları mevcutsa görmek isteriz![]()
1881-193∞ Mustafa Kemal Atatürk
'10 Opel Astra H Sedan / 111. Years Limited Edition / 1.3 CDTI - 90 HP - 6 Man.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)