Çok güzel bir video olmuş.
Oyun gerçekçilik bakımından en üst seviyelerde galiba, çok akıcı ve gerçekçi grafikleri var gibi duruyor.
Sizinde dreksiyonunuz epey sağlammış, pistide epey hatmetmişsiniz belli.
Birde kamera açısı çok güzel olmuş, yola odaklanınca kulaklık kask gibi olmuşkafanızda kask, elinizde eldivenler, dreksiyon, tam profesyonel yarış pilotunun ensesinden kamera sabitlenip piste çıkartılmış gibi
Uzun zamandır ileri sarmadan, keyfle bir oyun videosu izlememiştim.
Harika...Böyle bir sisteme sahip olmak isterdim...
SPA yı seçmende benim için bonus gibi oldu en sevdiğim pisttir...
tebrikler...
![]()
Bason
Güzel yorumun için teşekkürler
Lethaldoze
Valla kamera olayı çok garip oldu. Frenaj esnasında farkındaysan bir titreme oluyor. Benim fren e basmamla kamerayı koyduğum direk sallanıyor. Ayrı bir efek katmış. İzledikten sonra farkettim![]()
Direksiyon ile uğraşmaktan bu aralar yarışamamıştım. Biraz soğumuşuz. Aslında ilk turlarda biraz yavaş kaldım. Spin attıktan sonra kendime geldim![]()
İracing pist gerçekçiliği ve yarış sistemi olarak gerçekten şu an için rakipsiz. Asetto Corsa laser scan teknolojisini hangi seviyede kullanıyor bilmiyorum ama en kısa sürede deneyeceğim.![]()
Şimdi baktımda İracing sitesine hiç stok araç yok, hep yarış tipi. Benide o tarafı hiç cezbetmiyor. İnsan hayal kurarken bile mantıklısını ister ya trafikte kullanmak istediği sahibi olmak istediği arabaları, oyunda hiç olmazsa kullanim istiyorBu oyunda da o yok. Bide ring yok galiba.
Gerçi amaç belli ismi bile racing oyunun. Benimki de laf işte![]()
sim kokpit süper olmuş elinize sağlık, benimde biraz modifiye edilmiş g27'li bir sim kokpitim var rfactor2,netkar pro, lfs ,rbr oynuyorum ağırlıklı olarak size sormak istediğim 3 monitor olayı benimde bir o kaldı eksik, tek ekran kartıylamı yaptınız siz ? ekran kartımı güncellicem bunun için önerebilceniz bir kart varmıdır ?
Radeon HD serisi ekran kartlarında Eyefinty özelliği vardır. Bu sayede tek ekran kartı ile bildiğim kadarı ile 24 ekran çalıştırma imkanınız var. ( Çoğaltıcılar ile beraber )
Eyefinty destekli kartlarda 3 lü ekran çalıştırırken dikkat edilmesi gereken 2 konu var. Mesela kart üzerinde 2 DVİ , 1 HDMİ , 2 adet te Display Port ya da Mini Display Port girişi var diyelim. Monitörleri bağlarken 2 DVİ ve 1 HDMİ girişlerini kullanmak isterseniz şöyle bir sorun ortaya çıkıyor. HDMİ girişini kullanınca DVİ girişlerini birisi iptal oluyor. Yani bağlantı şu şekilde olmalı
2 DVİ + 1 Mini DP veya DP ( Display Port )
1 DVİ + 1 HDMİ + Mini DP veya DP
Şimdi işin bu kısmı çok problem değil .Monitörlerde genelde DVİ ve HDMİ çıkışarı olur. Fakat 1 tane monitörü Mini DP veya DP bağlayacağınız için dönüştürücü kullanmanız lazım. Alacağınız bu dönüştürücenün Aktif Dönüştürücü olması gerekiyor. Buna dikkat ederseniz sorunsuz çalıştırırsınız .
Eyefinity haricinde NVidia kartlarda GTX650 üstü olması lazım tam emin değilim , tek kartla çoklu ekran destekler. Bunların haricindeki kartlarda çoklu monitör için SLİ yapmanız lazım yani iki kart takmanız gerekiyor.
Son bir çözüm daha var. Triplehead2go diye bir parça vardır. Bu parça sayesinde istediğiniz kart ile çoklu monitör bağlantısı yapabilirsiniz.
Biraz uzun oldu ama umarım anlatabilmişimdir.
Bence hiç kasmiyim 30-40 dolara ikinci ekran kartı ile DP yada MDP ile uğraşmadan sorun çözülüyor.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Valla saygı duydum kardeşim, süper olmuş herşey![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Koltuk işini nasıl çözüyorsunuz arkadaşlar??
Uygun fiyata bulamadım ben hiç..
Astra CDTi
DrNoyan Nickli Üyeden Alıntı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)