Farklı bir çalışma olmuş. Emeğine sağlık.
Kalıp alıp metal olarak yapsanız harika satış değeri tutar,elinize sağlık.
Volkann Nickli Üyeden Alıntı emeğine sağlık sırada hangi araç var =? sırada german style murat 124 var
MCN21 Nickli Üyeden Alıntı cidden emek harcanmıs baya iyi olmus bakarken biraz gözlerim bozuldu sandım kapı kolları sunroof ve silecekler beni bitiren noktalar oldu kalite detayda gizlidir
MuratCan07 Nickli Üyeden Alıntı Çok güzel olmuş elinize sağlık ne kadar zaman sürdü yapmak? aşağı yukarı 1 hafta sürdü tabi bu süreye planlama süreci dahil değil
helal olsun güzel olmuş
çok iyi olmuş ya
abi peki nasıl ayakta duruyor planlamadan sonra yapması çokmu zor maliyet ne kadar ..... gibi sorular sorsam buraya yazsanız yada p.m alsam
Ufuk Nickli Üyeden Alıntı Kanka sen çekirdekten yetişme bi manyaksın belirtiyim dedim -Now-34 K 3862 E34 5.20 1996 CosmosSchwarz " Sumfang Edition "
fastchild Nickli Üyeden Alıntı abi peki nasıl ayakta duruyor planlamadan sonra yapması çokmu zor maliyet ne kadar ..... gibi sorular sorsam buraya yazsanız yada p.m alsam maliyet pek tutmuyor hepsi tel, pense, kargaburnu ve sprey boyaya bakıyor ama yapım aşaması çok sancılı ciddi sabır ve hüner istiyor
boya işi hariç hepsini yapabilirim belki el aleti bol evde bi E34 yapsam yeter zaten
eline sağlık mükemmel olmuş tr de ilk sin tofaş konusunda motor ne koyacaksın buna
Helal olsun, cok güzel olmus
eline sağlık boyasan sanki daha da güzel olacak
Tek kelimeyle mukemmel
Bize Her Yer Trabzon
walla elinize saglık süper olmuşşş
gariban 106 gti....
çok çok emek harcanmış eline sağlık bayağıda olmuş yani
Ludacris Nickli Üyeden Alıntı Bmw yaris arabasi al hem en cok silindir onda var
free-hifi Nickli Üyeden Alıntı eline sağlık mükemmel olmuş tr de ilk sin tofaş konusunda motor ne koyacaksın buna ben de o eksikliği gördüğüm için bu projeyi yapmaya karar verdim eksikliği gidereyim dedim
TigeR Nickli Üyeden Alıntı çok çok emek harcanmış eline sağlık bayağıda olmuş yani teşekkür ederim
mkaan61 Nickli Üyeden Alıntı eline sağlık boyasan sanki daha da güzel olacak boyayı denedim ama hatlar hiç belli olmadı bende siyahta karar kıldım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları