Emeğinize sağlık güzel olmuş
Printable View
Emeğinize sağlık güzel olmuş
Maşallah elinize sağlık, baya keyifli olmuştur herkes için. Son fotoğrafında da gayet başarılı duruyor yaptığınız iş, asıl önemli zamanla ne hale geleceği. Gerçi en kötü bir daha boyarsınız bu azim ve cepte kalan parayla. :)
Astar rengi de hiç fena olmamış bu arada.
Tüm emeklerinize maşallah. Aynı benim kafadasın belli. :D Apo'ya da selamlarımı ilet. Boya sökme konusunda benim öküzde(direk böyle söyle o anlar :D kaputa neler yaptığımızı anlatsın sana :D ) çıraklığını attı sende usta olmuş :D
Emeğinize sağlık. Yapılan işin sonucundan ziyade verilen emek her şeyden daha önemli bence.
valla helal olsun çokta güzel olmuş hem güzel vakit geçirilmiş tecrube kazanmışsınız hemde paranz cebinizde kalmış :)
herşeyden önce azim emek var ve keyif var :) uzun bir süre mutluluk var daha ne olsun eline saglık gerçekten güzel olmuş eski halinden iyidir şimdiki hataları :)
en onemlısı yanındakı dostlarının olması bence ben cesaret edemem boyle bıseye hem tek basına olmaz yanı ılk yapısın bılmıyosun ısı Elınıze saglık cok guzel olmus gule gule kullanın :)
Tebrikler. Çok cesaret isteyen bir işe girişmişsiniz :)
İlerleyen günlerde araca komple bir pasta geçerseniz sonuç çok daha iyi olacaktır.
Elınıze kolunuza saglık cok guzel olmus :)
Elinize sağlık, herkes in cesaret edemeyeceği bir işe başlayıp güzel bir sonuç ile bitirmişsiniz.
keyifle okudum ellerinize sağlık çok güzel olmuş.
bence de ellerinize sağlık. çok guzel olmuş.
bir kaç sorum var;
-Kaputu düzeltmeden tekrar macun mu çektiniz?
-Toplam maliyet ne kadar oldu?
teşekkürler.
Valla süper olmuş elinize sağlık. Bence kendinizi geliştirip sizin gibi kişilere uygun fiyata komple boya yapsanız bu iş yürür :)
Oncelikle tesekkurler .. kaputta duzeltme gerektiricek birsey yoktu .. herhangi bir darbe almamisti ve oncedende duzeltilmemisti ama anlayamadigimiz bir sekilde 2 kat boyali ve macunlu cikti.. bizde catlaklari kaziyip tekrar macunladik.. Boyacinin bizden talep ettigi rakam 2500-3000 arasiydi biz 300 Tl civarina halletmis olduk bu rakamin dahada asagi inmesi ve artmasi mumkun
Herkese yorumlari ici tekrar tekrar tesekkurler arkadaslar :) Buda aracimin son halleri :[IMG]http://i61.tinypic.com/167si05.jpg[/IMG]
[IMG]http://i58.tinypic.com/hsl6ib.jpg[/IMG]