arkadaşlar merhaba uzun zamandır aracımın döşemesini yenilemeyi planlıyordum pazar günü kolları sıvadım ve çok şükür anlımın akı ile hallettim fotoğraflar 3310 dan hallice piksel sıkıntılı telefonla çektim siyah leker telefon la alakalıdöşeme kusursuzdur
kullanılan malzemeler:
1,5m döşeme kumaşı: 45 tl
2 kutu büyük bali :50 tl
2 tane fırça : 5 tl
tek başıma yaptığım için detaylı fotolar çekemedim hadi bismillah
http://i65.tinypic.com/25qg45g.jpg[/IMG]
ve tavanı aldık bahceye temizleme işlemi başladı.
depoda bulduğum topuk törpüsü ile çürümüş kumaş parçalarını temizledikten sonra sıfır zımpara attım prüzsüz bir yüzey elde ettim ve noktayı koydum artık döşeme işine geçebilirdim
tavanı ve kumaşı hanımdan izin aldıktan sonra eve çıkardımhanımıda bana yardım etme konusunda ikna ettikten sonra başladık işe o bi taraftan ben bi taraftan bali sürmeye başladık.
hem kumaşı hemde tavanı baliledik ikisinide sürene kadar zaten kuruma zamanı gelmişti hemen döşemeyi üstüne gerdik ve beyaz atletle kumaşı ellemeden kumaşı tavana iyice yapıştırdık hatları belli ettik
ve sonuç
döşeme bitmştir sonuç bana göre muhteşem eşimin ve benim ellerimize sağlık
montajımızda tamamdır kırmadan bi sakatlık olmadan çok şükür bitti darısı yapmaya niyetlenen diğer arkadaşların başınaha aklıma gelmişken yazim döşemeyi aracın tavanına siyah silokanla yapıştırmışlar sökene kadar ellerimi yaktım kestim buda dip not olarak eklenmeli
![]()