elıne emegıne saglık helal olsun bu tarz ıslere hastayım ne parayla nede pulla esdeger olur![]()
Emeğiniz bütün kusurlarını kapatmış,tebrik ederim..
elinize emeginize sağlık ilk sefere göre oldukca basarılı olmus![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Çok teşekkür ederim arkadaşlar.Bu arada (Bu aralar nerelere ne verdim iyice karıştı.)kusura bakmayın maliyet konusunu yanlış yazmışım.Mesajımıda editleyeyim.200 tl döşemeciye verildi.en fazla 50 tl de demir çubuk, profil ve fibere gitti. 150 yazmıştım döşemeciyi yanlış olmuş.
İleri geri ve yükseklik ayarı oyun konsolunda olucak koltuk onun üstüne monte olucak.Koltuğun açı ayarına gelince onun biraz zor olacağını düşünüp, birde basit birşey olsun şimdilik diye göz kararı bi açı ayarlayıp yaptım.Tam da benim kullandığım açıda olmuş.Bi kaç arkadaşta denedi sorun yok.
İkincisini belki bir arkadaşıma yaparız.Ama onu gerçekten de çok daha detaylı yapabilirim.
Ticari açıdan hiç düşünmedim.Okadar vakit bulamam herhalde.
bu aralar bnmde bu konuyla ilgili kaşıntım war yeterli finansman bulursam bnde yapıcam 1 tane
maşallah ellerinize sağlık![]()
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
gayet başarılı gelecegin Sparco koltuk üreticisi![]()
OldSchool ♥71♥
Cefiro Lover İ love my Nissan Cefiro
elinize sağlık çok beğendim gayet güzel prelude koltuğuna benzemiş int. den resimlerden model alınıp güzel iki tane recaro yapılabilir aslında![]()
Teşekkürler.Aslında basit bi şekilde yapmak isteyenler için birazda bu şekilde detaylı anlattım.Çünkü ben ilk karar verdiğimde çok arattım nette fakat en ufak ip ucu dahi bulamadım.O sebeplede özellikle başlığı spor koltuk yapımı diye koydum arayanların rahat ulaşabileceği bir kaynak olsun dedim.
Teşekkürler saolun.
bence gayet güzel tebrikler
gayet güzel olmuş tebrikler elinize sağlık..nervürlü inşaat demiri normal demire göre daha sağlamdır..recaroda bile o demirler yoktur..bir daha yapıcak olursanız demiri,profili hurdacıdan alın maliyet biraz daha düşer.
sifirdan tamamen el emegiyle yapilmasi cok guzel bi kere .. tabi gelistirilip,guzellestirilebilir.. elinize saglik , masallah..
süper olmüş kardeşim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)