maşallah abi kazasız belasız ... :icon_tup::icon_tup:
Printable View
maşallah abi kazasız belasız ... :icon_tup::icon_tup:
Yiğit, neden kendi arabanla kıyaslıosun sürekli onu anlamıyorum. Yalan borcum mu var abi. Senin koltukların benimkinden hafif olamaz mı. Sende yarış tipi koltuk var benim koltuklardan hafiftir. Sadece sağ koltuk 32 kilo. Sen daha önce tek başına koltuk söktün mü bilmiyorum ama ben söktüm. Aşağı yukarı teker teker ağırlıklarını stepne lastik kg ını hesap edebiliyorum.
kıyaslamak için demedimki örnek olarak söyledim aynı şeyler çünkü.ön koltuklar evet hafiftir yarış koltuğuda arka koltuklar için diyorum onlar yarış koltuğu diilki aynı ztn önleride sökücek halimiz yok boya taburesinemi oturucaz sonra :D tesisat kaç kg ki senin kaç tane bas ve anfi var??
Sürücü koltuğunu değil ama yolcu koltuğunu sökebilirim. 2 anfi 1 büyük sub var. Merak etme hepsi aşağı yukarı 150 kg gelir.
Cok guzel cıkmış kazasız belasız kullan usta
alper maşaallah çok güzel temiz bir güç,ağız tadıyla binersin inşaallah
maşallah alper abi
Alper gerek yok böyle ebcet hesaplarına :) Biz roll yapmadan önce Talha'ların fabrikada araçları tartıyoruz öyle çıkıyoruz :)
Benzer durum bende de var, ben genelde depo full gezerim (70litre) buna birde LPG tertibatı ve fullenmiş lpg deposunu ekle (52 litre yakıt+tertibat) birde bagajdaki ıvır zıvırlar... Baya farkediyor yani...
Mesela Talha ile denediğimizde aramızda net 320kc çıkmıştı sanırım :)
ama araç çok kararında olmuş... güle güle eskiteme... bakalım bizim ihtiyara ne yapacağız :)
Çok güzel maşallah maşallah =)
DD için çok iyi bir rakam tebrikler.Dahasına gerek yok bence günlük kullanımada uygun bi setup.Tork kaç çıkmıştı Alper abi bakmışmıydık?
maşallah alper abi :) sağlıklı olarak neredeyse 300 hp ...
abi lastikleri söktün mü :) deniyormuyuz, ben hazırım :p
1 Nisanda sana şaka yapıcam canım benim.
1.6 insigniadan 45 hp aldık sadece yazılımla intercooler downpipe egzoz ve filtre kitiyle beraber az değilmidir ?
Bi dynoda bu hplerde.kac hp.fark eder ?