way amqq:) ben 106 almaya gıdıyorum. allah kaza bela vermesın.
Printable View
way amqq:) ben 106 almaya gıdıyorum. allah kaza bela vermesın.
maşallah güzel degerler. 204.5 hp motor dyno degerleri. tekerde kaç hp veriyor? 160 hp mi?
normal bi araça %10 etanol koysak ne kadar fark eder.
değerler çok iyi
edit: 10 bg fark ediyormuş,
soruyu şöyle değiştireyim %10 ethanol ekledik diyelim araç ne kadar avans açabilir yazılıma ellemeden 10 bg in hepsini alabilir mi ? illa yazılımı mıncıklamak gerekiyor mu ?
bunuda şunun için soruyorum , tavsiye edilen 98 oktan yakıta ulaşamadığımız için ethanolle bu farkı kapatmak için, ama yazılıma mudahale etmeden arac kendini ne kadar açabiliri merak ettim
teşekkürler
Maşallah emeği geçenlerin eline sağlık.
çok iyibe abicim maşallah
Abim allah utandırmasın maşallah ellerine sağlık özgün abi ;)
106 için cok guzel bir dyno sonucu ellerıne saglık tum emegecı gecenlerın
106 için gerçekten güzel bi sonuç Maşallah kazasız belasız :) böyle güçlü atmsoferik gördükçe bi eg yapasım geliyor. Bende bu klasmanda olmak istiyorum artık :))
Satilikmi reis :)
mamı abi Rabbim kazalardan belalardan korusun ınsallah,Allahım gonlune gore verıyor.. Ahmet usta ve ozgunun de ellerıne saglık..
Abi , seytan diyoki NG yi al, senin kiyamadigin sekikde sok, kapiyi kaputu bagaji camurluklari fiberden dok , koy yakiti yaz siteye alayiniza gider diye :) ozaman nolur dusunuyorum fena kasiniyorum :)
Alir ezber bozarim dert deil, punisheri aliyim diyorum swapa hayir deniyo napim :)
MaşAllah abıcım :):)
maşşallah çok güzel bir sonuç çıktı.
adamlar çalışıyor. boş konuşmuyor maşşallah ;)