way amqqben 106 almaya gıdıyorum. allah kaza bela vermesın.
way amqqben 106 almaya gıdıyorum. allah kaza bela vermesın.
BDEVO9
www.sunishotels.com
maşallah güzel degerler. 204.5 hp motor dyno degerleri. tekerde kaç hp veriyor? 160 hp mi?
Turbo Rider
Yamaha 1000r
normal bi araça %10 etanol koysak ne kadar fark eder.
değerler çok iyi
edit: 10 bg fark ediyormuş,
soruyu şöyle değiştireyim %10 ethanol ekledik diyelim araç ne kadar avans açabilir yazılıma ellemeden 10 bg in hepsini alabilir mi ? illa yazılımı mıncıklamak gerekiyor mu ?
bunuda şunun için soruyorum , tavsiye edilen 98 oktan yakıta ulaşamadığımız için ethanolle bu farkı kapatmak için, ama yazılıma mudahale etmeden arac kendini ne kadar açabiliri merak ettim
teşekkürler
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
çok iyibe abicim maşallah
Dr.Ecu AntaLya
106 için gerçekten güzel bi sonuç Maşallah kazasız belasızböyle güçlü atmsoferik gördükçe bi eg yapasım geliyor. Bende bu klasmanda olmak istiyorum artık
)
cheap & fast = not reliable
reliable & cheap = not fast
fast & reliable = not cheap
mamı abi Rabbim kazalardan belalardan korusun ınsallah,Allahım gonlune gore verıyor.. Ahmet usta ve ozgunun de ellerıne saglık..
Life is just a dream on the way of death!
Abi , seytan diyoki NG yi al, senin kiyamadigin sekikde sok, kapiyi kaputu bagaji camurluklari fiberden dok , koy yakiti yaz siteye alayiniza gider diyeozaman nolur dusunuyorum fena kasiniyorum
![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
maşşallah çok güzel bir sonuç çıktı.
adamlar çalışıyor. boş konuşmuyor maşşallah![]()
MagicPerformance
MegaSquirt Engine Management Systems Technician
Ne kingler gördük güle güle öldük...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)