aynı fikirdeyimm vti larin kıymeti bilinicek eminim ki carbon ve aj görüldükten sonra...
aj yeni sahibinde ppr kaanın yaptığı sorumsuzluklardan dolayı satmak durumunda kaldım yeni sahibi çıkartıcak yakın süre içinde yola... aj carbon buluşması çokçok keyifli olacaktır eminimkitekrardan maşallah
moruuuuuuk diyecek söz bulamıyorum kesene bereket kazasız belasız cem abininde cidden elleri dert zeval görmesin![]()
35 KU 606- Outlander MT Turbo
34 ENP 29 - TypeR
34 VTE 64 - S2000
34 VG 3670 - Type-R
10 E 6622 - Civic vti
Cem abinin mütevazılığı ilkerin alçak gönüllüğü olunca sonuçda böyle güzel oluyor Maşallah
Allah banada böyle bi vtec nasip etsinKazasız belasız iyi günlerde olsun videolar gelsinn
![]()
ALLAH VAR GAM YOK..
Vn nin sesini solugunu ozledik
maşallah çok gaddar yürüyecek gibi görünüyor, inşallah sıkıntısız kazasız belasız, ömürlük binersiniz.
maşallah güzel sonuç araba antalyadayken arkadaşımındı az uğraşmamıştık en son karbon çamurluklarını ellerimle takmıştım hey gidi günler hey tabi az gazlamamıştık![]()
kadett e-astra gsi-fiat turbo-kadet turbo-bmwe21 323-honda civic n/a-ford sierra n/a-honda integra n/a-ford sierra rs500-honda integra turbo-bmw e30 n/a-mercedes c180-bmw e36 compact turbo loading...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)