Onur abimizle tanıstık . Muhabbet esnasında birde fotoğraf çekelim dedik şansımıza güzel bir mekanda denk geldiKazasız belasız sürüşler diliyorum
![]()
Onur abimizle tanıstık . Muhabbet esnasında birde fotoğraf çekelim dedik şansımıza güzel bir mekanda denk geldiKazasız belasız sürüşler diliyorum
![]()
Maşallahh . .
kazasız belasız surusler
34 TB 7851 - 106 XS / 34 ZF 3070 - 106 QUİK / 22 NE 220 - 106 XS
37 UL 6786 - TWİNGO
81 EY 443 - TWİNGO
34 VA 9385 - PEUGEOT 306
34 GAN 05 * PEUGEOT 206 XS
Maşallah.. Yazılım vs. bir işlem var mı ?
...
Gayet güzel görünüyor , ellerine sağlık
Allah kaza bela vermesin
araç sahibi benim arkadaşlar. yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim. araçtan kısaca bahsedersem stock oğlu stock. ön ve arka tamponları beyaza ben boyadım evin balkonundaaracın sisleride sonradan kendi yapımımdır. ilk sahibi bayandan aldım. büyük kazası belası birşeyi yok allaha şükür. hususi kullanılmış bir araç. orjinal 95k km'de. allah hepimize daha iyilerini versin.
@ berkay ellerine sağlık seninde, allah makinene zeval vermesinarabama baktıkça bakasım geliyor yahu bu fotoğraflardan sonra
![]()
@berkay aydın yazılım yok, aslında yaptıracaktık dr.ecu izmire geldiği zaman 1 ay kadar önce ama birtürlü kısmet olmadı görüşemedik..
@levo kardeşim vallahi az yakan her araç makbulumdur, az yakan type-r getirsinler onu bile alabilirim![]()
d4d bulalım sana özüne dön
sömestrda izmire kaçamak yapıcak gibi görünüyorum bu arada, mutlaka görüşelim 3 sene olcak![]()
Maşallah... kazasız belasız
temiz araç.
kazasız belasız![]()
İlkay Akçakoca-İZMİR
35 TC 126(EJ9),35 CUK 44(EJ9),35 CAR 50(GTC),35 CAR 78(116i), 35 DY 642 ( C30 )
Kazasız belasız kullanın buda benden gelsin
Uploaded with ImageShack.us
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)