ve olay budur ne güzel olmuş ya
Printable View
ve olay budur ne güzel olmuş ya
Ellerıne saglık kanka ama artık su fotoları cektıgınız mekanı degıstırın :D
Cvk rengı guzel olmus Masallah.
maşallah emeği geçenlerin eline sağlık:icon_tup:
maşallah çok iyi olmuş ama plakalık bencede sökülmeli ve arkası biraz daha düşse 10 olucak :S
masallah farklı ve güzel olmus.
Alper abinin eski (38AE525) aracımı? Öyleyse baya evrim gecirmis.
Suan ki specler nedir?
Maşallah çok süpe rolmuş okan :)
bu tondaki renk değişimini ruhsata işletmeye gerek oluyormu ikiside gri :)
araç gerçekten nokta olmuş.yalnız arkası çok yüksek gibi.yani biraz daha basılsa üstüne yok.
emre seninde ellerine sağlık böyle bir güzelliği çekmek :)
Okan, o kadar büyük işlere kalkışıyosun, çok değişik bi renge boyatıyosun, önü yere değen, arkası yerden 1 metre arabanın altına çakma spoon, arkasına yan duran yakuza eksozu takmayı ihmal etmiyorsun. Ne tezat bi adamsın anlamadım :)
Masallah rengi cok yakışmış güle güle kullanın:)
Son hali çok güzel olmuş. Kazasız, belasız.
Maşallah Tekrardan çok güzel olmuş Kazasız belasız Sürüşler darısı başımıza .
Acil jant değişikliği diyorum.
Bu jantlarla çamurluk lastik arası çok açık olmasına rağmen arabanın önü ciddi yere yakın kalıyor. Güzel dolgun bi jantla, biraz daha basıklıkla nokta olur.
Geri kalan herşeyi kusursuz, Maşallah.
Emrecim eline sağlık :)
clio bayraklı fotosu güzel cıkmış, arabanında maşallahı var
maşallah cvk mıza nazar değecek valla allah kaza bela vermesin servise canı bırakıyosun bana göstermiyosun arabayı bi de utanmadan gazlıyosun ki benim bi yerim düşsün diye dimi :D
okan aracın rengi mükemmel olmuş bence, herşeyiyle 10 numara olmuş, şuana kadar gördüğüm en iyi rs diyebilirim. hatta hiç anlamayan biri arabayı sıfırmı aldın diye sorabilir, resımlerde sanki sıfır fabrikadan yeni çıkmış gibi gözüküyor. rengi aracı çok zengin göstermiş;)
içine sine sine kullan maşallah...
maeşalah güzel, cesareti de kutlamak lazım.
egzos borusu alttan mı geçiyor?
Maşallah bir takım düzeltmelerle daha güzel olucaktır mesela orjinal farlar , plakalıklar ..