ve olay budur ne güzel olmuş ya
masallah farklı ve güzel olmus.
Alper abinin eski (38AE525) aracımı? Öyleyse baya evrim gecirmis.
Suan ki specler nedir?
'' Menfaatlerinin esiri olanlar, Şereflerini hiçe sayarlar ''
Maşallah çok süpe rolmuş okan![]()
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
araç gerçekten nokta olmuş.yalnız arkası çok yüksek gibi.yani biraz daha basılsa üstüne yok.
emre seninde ellerine sağlık böyle bir güzelliği çekmek![]()
Okan, o kadar büyük işlere kalkışıyosun, çok değişik bi renge boyatıyosun, önü yere değen, arkası yerden 1 metre arabanın altına çakma spoon, arkasına yan duran yakuza eksozu takmayı ihmal etmiyorsun. Ne tezat bi adamsın anlamadım![]()
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
Son hali çok güzel olmuş. Kazasız, belasız.
'01 Black 106 GTI / '01 Silver Clio RS / '99 Blue 106 GTI / '02 Silver Civic Type R / '11 White Polo GTI / '02 Blue Bugeye STİ
Acil jant değişikliği diyorum.
Bu jantlarla çamurluk lastik arası çok açık olmasına rağmen arabanın önü ciddi yere yakın kalıyor. Güzel dolgun bi jantla, biraz daha basıklıkla nokta olur.
Geri kalan herşeyi kusursuz, Maşallah.
Emrecim eline sağlık![]()
Merdo'm Seni Unutmayacağız...
maşallah cvk mıza nazar değecek valla allah kaza bela vermesin servise canı bırakıyosun bana göstermiyosun arabayı bi de utanmadan gazlıyosun ki benim bi yerim düşsün diye dimi![]()
okan aracın rengi mükemmel olmuş bence, herşeyiyle 10 numara olmuş, şuana kadar gördüğüm en iyi rs diyebilirim. hatta hiç anlamayan biri arabayı sıfırmı aldın diye sorabilir, resımlerde sanki sıfır fabrikadan yeni çıkmış gibi gözüküyor. rengi aracı çok zengin göstermiş
içine sine sine kullan maşallah...
maeşalah güzel, cesareti de kutlamak lazım.
egzos borusu alttan mı geçiyor?
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
Maşallah bir takım düzeltmelerle daha güzel olucaktır mesela orjinal farlar , plakalıklar ..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)